MÜSİAD BAŞKANLIK SİSTEMİNİ ANLATTI

MÜSİAD BAŞKANLIK SİSTEMİNİ ANLATTI

OLGUNHARPUTLU ?EKONOMİK İSTİKRAR İÇİN SİYASİ İSTİKRAR ŞART?

Müsiad Kayseri Şubesince tertiplenen ?Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi´ konulu panel gerçekleştirdi? Panelin açılış konuşmasını yapan Müsiad Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ?İş Dünayası istikarar ister, ekonomik istikrar ise anacak siyasi istikrarla sağlanır. Bunun içindir ki siyasi istikrarı sürekli temin edecek sistem ne ise hep birlikte o sistemi bulup hayata geçirmeliyiz? değerlendirmesinde bulundu?.
Müsiad Kayseri Şubesince tertiplenen ?Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi´ konulu panel elektirik şirketi salonunda gerçekleştirdi?
Panele Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve çok sayıda davetli iştirak etti?
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Müsiad Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu günümüzde darbe anayasası ile yönetilen bizim ülkemiz dışında başka bir ülke kalmadığını hatırlatarak ?Şayet demokrartik bir ülke olmak istiyorsak en kısa zamanda bu günkü şartlar altında sivil anayasamızı oluşturmalıyız? diye konuştu?
Olgunharputlu sözlerinin devamında ? İş Dünayası istikarar ister, ekonomik istikrar ise anacak siyasi istikrarla sağlanır. Bunun içindir ki siyasi istikrarı sürekli temin edecek sistem ne ise hep birlikte o sistemi bulup hayata geçirmeliyiz? ifadesini kullandı?
Panel de kürsüye gelen Ak PARTİ Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel´de ?Önümüzdeki günlerde ülkemizin en önemli süreçlerinden birisi hiç şüphesiz Yeni Anayasa çalışmalarının başlayacağı süreç olacaktır. Bizler daha güçlü ve istikrarlı Türkiye için Başkanlık sistemin getirilmesini istiyoruz. Zira 7 Haziran seçimleri sonarsı yaşanan siyasi ve ekonomik çalkantılarda bunun ne denli zorunlu olduğunu gördük? diye konuşarak Türkiye´nin geleceği için Başkanlık Sistemi´nin zorunlu olduğunu vurguladı.
Panel daha sonra Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.DR. Murat Doğan2ın moderatörlüğü´nde panalistler Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.DR. Faruk Bilir, Kırıkkale Üniersitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. RAMAZAN Çağlayan ve yine Kırkkale Üniversitesinden Doç.DR. Adanan Küçük´ün Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konusundaki sunumları ile devam etti?
HABER: C.ÜSTEN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”