MÜSİAD EXPO´YA

MÜSİAD EXPO´YA

KAYSERİ´DEN REKOR KATILIM?

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen 16. EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi´nde, yerli ve yabancı çok sayıda işadamını ve yatırımcıyı buluşturdu. Fuara kayseri protokolünden de yoğun katılım oldu.
İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi´nde, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe Kayseri´den Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olğunharhuplu, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci çok sayıda Kayserili iş adamı itiraketti?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik fuarla ilgili olarak haber ekibimize yaptığı değerlendirmede ülkemizdeki tüm firmalar teknolojik tüm ürünlerini burada serileme imkanı buluyorlar. Bununla birlikte gerek Savunma Sanayi ,gerekse Elektronik Sanayi´nin geldiği noktayı da tüm dünyaya gösterme anlamında büyük bir organizasyon. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu fuarın daha ileriye gideceğine eminim. Ben MÜSİAD´ın kurucularındanım dolayısıyla bu tür etkinliklerin küçükten büyüğe doğru gitmesini önemsiyorum. Fuarlara katılım alanında bir gelişme ve büyüme var. Ama önemli olan yurt dışından katılan ziyaretçi sayısının artması? Özellikle bu tür organizasyonlarda gerçekleşen ikili görüşmeler çok önemli? Bu durum Kayseri´miz açısından oldukça önemli?
MÜSİAD Kayseri şube Başkanı Nedim Olgunharputlu´da fuarla ilgili yaptığı değerlendirmede ?Fuarımızın bu yıl 16.sını gerçekleştirmekteyiz. İlk başlarda fuarımızda katılımcı sayısı onlarla yüzlerce ifade edilirken; bugün katılımcı sayısı 100 binlerle ifade edilmeye başlandı. Dünyanın her noktasından gerek ziyaretçi, gerekse satın alma heyetleri fuarımızda faaliyet gösteriyor . Müsiad ailesinin ticaretine fayda vermeye çalışıyor? ifadesini kutladı?
Olgunharputlu sözleirinin devamında fuarın Kayseri ticareti açısından önemine dikkat çekerek ?Müsiad üyesi 5 firmanın katılımcılar arasında bulunduğunu belirtip, fuarın Kayseri sanayisine olumlu yansıyacağını vurgulayarak ?Fuara gelecek yabancı katılımcıların Kayseri ye gelmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde 53 iş adamını ağırlayacağız? dedi..
Açıklamaların ardından Kayseri heyeti standları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları