MÜSİAD KAYSERİ´DEN

MÜSİAD KAYSERİ´DEN

KURUMSAL ZİYARETLER

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, Ocak ayında gerçekleşen Genel Kurul akabinde yeni başkan ve yönetim kurulu olarak kurumsal ziyaretlere başladı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ İBRAHİM KULULAR ZİYARET EDİLDİ

MÜSİAD Kayseri´nin yeni Başkanı Mehmet Kütahneci ve yeni yönetim kurulu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular´ı makamında ziyaret etti. Başkan Kütahneci projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Emniyet Müdürü Kulular´da nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetime çalışmaları hakkında başarılar diledi.

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET EDİLDİ

MÜSİAD Kayseri olarak Genel Kurul akabinde yeni yönetim kurulunca gerçekleştirdiğimiz kurumsal ziyaretler kapsamında, Ak Parti İl Başkanı aynı zamanda MÜSİAD Kayseri 5.Dönem Başkanı ve üyesi Şaban Çopuroğlu ziyaret edildi. Samimi ortamda geçen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çopuroğlu MÜSİAD yönetimine teşekkür etti.

İL MÜFTÜSÜ PROF. DR. ŞAHİN GÜVEN ZİYARET EDİLDİ

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven´i, Başkan Mehmet Kütahneci ve yönetim Kurulu üyeleri makamında ziyaret etti. Müftü Güven, ülkemizin gelişmesi ve huzuru için hayırlı hizmetler üretmeleri noktasında MÜSİAD yönetimine başarılar dileyerek, işbirliği içerisinde yapılacak faaliyetler istişare edildi. Başkan Kütahneci, Kayseri´ye yaptığı hizmetlerden ve kattığı değerlerden dolayı müftü beye teşekkür etti.

BOYDAK HOLDİNG CEO´SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN ZİYARET EDİLDİ

Şehrimizin önemli kurumlarından olan Boydak Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin ziyaret edildi. Ziyarete MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci´yle beraber Başkan vekili Ferhat Akmermer, Başkan Yardımcıları Özgür Doğan, Mehmet Özbağdatlı ve yönetim kurulu üyeleri Alper Tuna Elmacı, Kemal Tekelli, Bilal Uyanık, Mustafa Subaşı katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da