MÜSİAD´DA BAYRAMLAŞMA

MÜSİAD´DA BAYRAMLAŞMA

MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASINDA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Müsiad Kayseri Şubesi üyeleri kurban bayramının 2. günü bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ta katıldı.

Kurban bayramı dolayısıyla dernek merkezinde bir araya gelen müsiad üyeleri toplu halde bayramlaştı. Törene Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız,Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MÜSİAD şube başkanı Mehmet Kütahneci ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Kütahneci, islam aleminin bayramını tebrik ederek, ?bayram vesilesi ülkemiz ve iş dünyasının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ?kayserimizin kurallara uyan, kendilerine hizmet edenlere sıkıntı oluşturmayan yaklaşımıyla birlikte idrak ediyoruz? diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Taner Yıldız´da, kurban bayramları Allah´a yakınlaşmanın vesile olmasını temenni etti. Müsiad´ın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü. Kurban bayramları adı üzerinde kurbiyetle beraber cenabı Allaha daha fazla yakınlaşma nın vesilesi olur. Müsiad ailesine yeni binalarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Müsiad her zamanki üretken yapısıyla gerek ekonomi gerek siyasi gerek sosyal değerlendirmeleriyle beraber önceki il binamıza sığmaz olmuştu yeni binasıyla birlikte daha iyi hizmetlere imza atacağına inanıyorum.yeni binanızın daha verimli kullanılacağına inanıyorum diyen Yıldız tüm Kayseri halkının bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından MÜSİAD üyeleri toplu halde bayramlaştı.



KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı