MÜSİAD´DAN, 18 DİLDE

MÜSİAD´DAN, 18 DİLDE

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ MESAJI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  -  MÜSİAD  ABD tarafından doğrudan ülke ekonomisini hedef alan yaptırımlara karşı, tüm dünyaya 11dilde devletimizin yanındayız mesajı verdi.

Ticaret diplomasisi vizyonuyla yurt içinde 84, yurt dışında 74 ülke, 206 farklı noktada hizmet veren, Türkiye´nin en yaygın Sivil Toplum Kuruluşu MÜSİAD, Türkiye üzerinde oynanan ve doğrudan ülke ekonomisini hedef alan siyasi ve ekonomik yaptırımlara karşı 18 dilde basın açıklamasında bulundu. Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, İspanyolca, Malayca, Japonca, Felemenkçe, Rusça, Gürcüce, Romence, Yunanca, Bulgarca, Makedonca, Boşnakça, Sırpça, Arnavutça ve Hausa dili üzerinden tüm dünyaya mesaj veren MÜSİAD, yurt dışında bulunan teşkilatları üzerinden Türkiye´ye karşı yapılmak istenen etik ve hukuk dışı uygulamalara karşı devletimize ve hükümetimize destek çağrısında bulundu.

Her türlü yaptırım ve baskılara rağmen seçilmiş meşru hükümetin yanında yer alacaklarının altını çizen MÜSİAD´ın açıklamasında şu hususlara dikkat çekildi:  ?MÜSİAD olarak son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun Sayın Devlet Başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Dik ve kararlı duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye´nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır. Cenab-ı Allah doğruların yanındadır.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"