MÜSİAD`DAN GELENEKSEL İFTAR DAVETİ

MÜSİAD`DAN GELENEKSEL İFTAR DAVETİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kayseri Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, bu yıl Erciyes Kardan Adam Tesisleri’nde yapıldı.

İftar sonrası konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye`de amaçlarına ulaşamayan kötü niyetlilerin Mısır`da ulaştıklarını belirterek, sandığın her şey olmadığını söyleyenlere de "sandık demokrasilerin olmazsa olmazıdır" diye seslendi.Müsiad`ın geleneksel iftar davetine AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Müsiad üyeleri ve davetliler katıldı.Kuran tilavetinin ardından okunan ezanla davetliler Kayseri`nin en yüksey yerlerinden biri olan Erciyes`te oruçlarını açtılar.Yemek sonrası davetlilere hitap eden Müsiad Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Ramazan`ın birlik beraberliğin pekişmesinde büyük etkisi olduğunun altını çizerek "müslümanlar farklı cogğrafyalarda zulüm ve şiddet içinde bu mübarek ayı geçiriyorlar. Ülkemizde ise refahın huzurun kardeşliğin güven ortamın oluşmasından rahatsız olan çevreler kardeşlığımıze beraberlırımıze golge düşüruıyolar.” uyarısında bulundu.

Yemek sonrası davetlilere hitap eden Müsiad Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Ramazan`ın birlik beraberliğin pekişmesinde büyük etkisi olduğunun altını çizerek "müslümanlar farklı cogğrafyalarda zulüm ve şiddet içinde bu mübarek ayı geçiriyorlar. Ülkemizde ise refahın huzurun kardeşliğin güven ortamın oluşmasından rahatsız olan çevreler kardeşlığımıze beraberlırımıze golge düşüruıyolar.” uyarısında bulundu.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Bu rahmet ayının Kayseri’li sanayici ve iş adamlarına bereket, barış, huzur getirmesini, manevi kazançlara vesile olmasını temenni ediyor, Kayserimizin gelişimine büyük katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yemekte szon olarak konuşan isim AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş oldu. Elitaş, gezi parkı ile başlayıp bir anda ülke geneline yayılan ve oynanmak istenen oyunun asıl amacını anlattı. Elitaş, "Türkiye`nin son zamanlardaki gelişmişliğini hazmedemeyenler, Balkanlar ve Kafkaslar başta olmak üzere Türk dünyasında, Orta doğuda Afrikada, ezilmiş milletlerdeki gösterdiği büyük çıkışı, hazmedemeyenler 31 Mayıs tarihinde bir hareket başlattılar. Örgütlü harekettir, bilinçli harekettir. Amaç ne taksim gezi parkıydı, nede bir iki ağaçtı. Amaç Türkiye`deki huzur ve refahı ortadan kaldırabilmek için 77 ilde örgütlenmiş bir harekettir. Ama milletimizin sağduyusu İktidarına ülkesine inanan insanların basiretli davranışı sonucunda kötü amaçlılar, amaçlarına ulaşamadılar. Türkiye`de gerçekleştiremedikleri bu hareketi, ortaya koydular ve seçilmiş bir cumhurbaşkanını askeri bir darbe ile ortadran kaldırdılar. Bu günlerde birileri sandık herşey değildir diyor. Olabilir, ama demokrasilerin olmazsa olmazı sandıktır" dedi.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi