MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ

MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN MELİKGAZİ ZİYARETİ

HABERİ İZLE

Müsiad Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgun Harputlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 'ı ziyaret ederek, Belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
Girişimci Kayseri insanı için hizmet ve yatırımlar…
Müsiad Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgun Harputlu, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik için özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Müsiad adına teşekkür ettiğini söyledi.
Esnaf siteleri, ara elemen kursları, lojistik alanlar …
Müsiad Kayseri Şubesi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyor. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Müsiad Kayseri Şubesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirmek istiyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri'de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerle düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Şehrimizin Anbar bölgesine yaptığımız iki lojistik alanı çok faydalı sonuçlar veriyor. Şimdi de Şehrin doğu bölgesine hammadde ve pazarlama için lojistik alan oluşturacağız ” dedi.
Müsiad Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Olgun Harputlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden gerçekleştirilen çalışmalar ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Müsiad Kayseri Şubesi yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dilediğini ve bu ziyaretlerinden de son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi