MUSTAFA BOYDAK

MUSTAFA BOYDAK

KİME ?DÜŞÜN YAKAMIZDAN? ÇAĞRISI YAPTI?

Kısa süre önce Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen ve aynı Zamanda Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Boydak´ın ?Devletimizle karşı karşıya bırakmak isteyenler başka kapıya. Düşün yakamızdan ? içerikli twitt´i günün en çok konuşulan konularından biri olurken , mesajın Chp´yi işaret ettiği yorumları yapıldı?
Hacı Boydak ve Memduh Boydak´ın Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele çerçevesinde tutuklanarak ceza evine gönderilmesinin adından
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen ve aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Mustafa Boydak yer aldığı her platformda devlete olan bağlılığı ve hükümet politikalarına olan desteklerini dile getirirken önceki gün Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesaj Kayseri´de en çok konuşulan konulardan biri oldu?
CHP heyetinin Sincan Ftipi Ceza Evi´nde yatan Boydak kardeşleri ziyaretleri ve sonrasında yaptıkları değerlendirmeler ardından gelen bu mesajın adresinin Chp olduğu yorumları ağırlık kazanırken Mustafa Boydak "Boydak Grubu´nun ismini anarak hayali iftiralar peşinde koşarak Devletimizle karşı karşıya bırakmak isteyenler başka kapıya. Düşün yakamızdan" ifadelerini kullandı.
Mustafa Boydak´ın adrese teslim bu mesajı henüz karşılık bulmazken Kayseri kamuoyu Chp´den bu değerlendirmeye bir cevap gelip gelmeyeceğine odaklandı?.
HABER: C.ÜSTEN



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor