MUSTAFA BOYDAK

MUSTAFA BOYDAK

?BÜTÜN BOYDAKLAR AKLANACAK?

Aile fertlerinden 6 kişi FETÖ/PYD terör örgütüne maddi finans sağladıkları ve üye oldukları gerekçesiyle demir parmaklıklar arkasında bulunan Boydak ailesi adına sosyal paylaşım sitesindeki hesabından değerlendirmede bulunan Holdingin Yönetim Kurulu ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak yaptığı açıklamada, "Adalete güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki hukuki süreçte gerçekler ortaya çıkacak ve bütün Boydaklar aklanacaktır" ifadesini kullandı?
15 Temmuz´da yaşanan darbe kalkışması sonrası gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Boydak Vakfı´nın faaliyetleri ile ilgili olarak göz altına alınan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı yazılı açıklamada "Boydak Grubu olarak engel olmak istememize rağmen hain FETÖ terör örgütü tarafından üzerimize sistematik bir şekilde yapıştırılmaya çalışılan yaftalardan kaynaklı bir süreci yönetiyoruz. Aile bireylerimizden bazıları için tutukluluk halleri oluştu. Her zaman ifade ettiğimiz üzere adalete olan güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki hukuki süreçte gerçekler ortaya çıkacak, kardeşlerim aklanacaktır" ifadelerini kullandı.
Boydak açıklamasının devamında Boydak Holding olarak çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak "Hayat devam ediyor. Çok şükür ki güçlü kadrolarımızla işlerimiz kesintisiz rutininde devam ediyor. Ülkemizin geçtiği bu süreçte daha çok üretmek, daha çok değer yaratmak temel önceliğimiz. Hain darbe teşebbüsünün oluşundan itibaren yakından takip edenler bilir ki en büyük sermayemiz olan demokrasiye sahip çıkma konusunda aşk ve şevk ile üzerimize düşen her şeyi yaptık, yapmaktayız. Yatırımlarımızda herhangi bir değişiklik olmayıp planlandığı şekilde devam etmektedir. Devletimizin sürdürdüğü mücadeleye var gücümüzle destek vermekteyiz. Bu kapsamda biz de aynı şekilde şirketlerimizde atılması gereken adımları attık atmaya devam ediyoruz. Bu konuda kararlılığımız katidir." Diye konuştu?
Holding yönetiminde değişikliğe gideceklerini ifade eden Boydak, karşılaştıkları fiili durum nedeni ile daha önce değiştirdikleri yönetim kurulunda yeniden yapılanma gereksinimi ortaya çıktığını bildirirken, "Çalışmalarımız sonlanma aşamasına gelmiş olup bu değişikliği de kamuoyu ile birkaç gün içerisinde paylaşacağız. Ülkemiz ve milletimize güveniyoruz. Son 15 yılda 100 yıllık atılım gerçekleştiren ülkemiz, çok kısa sürede yaraları sararak şahlanacak, dünya liginde hak ettiği yerde olacaktır" değerlendirmesinde bulundu?
HABER MERKEZİ?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor