MUSTAFA ÇELİK: ?KAYSERİSPOR İÇİN

MUSTAFA ÇELİK: ?KAYSERİSPOR İÇİN

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor´un başarılı olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizerek, ?İnşallah yarın yapılacak olan kongrede de iyi adaylar çıkar ve takıma sahip çıkarlar diye dua ediyorum? dedi.
Kayserispor Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yarın yapılacak Kayserispor kongresi öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı destek çağrısında bulundu. Çelik, Kayserispor Başkanı Recep Mamur´un dün yaptığı açıklamaların çoğuna katıldığını söyleyerek, ?Recep Mamur Bey haklı. Bu takım sadece Recep Mamur´un takımı değil. Bu şehrin tamamının takımı. Bu sadece belediye başkanının takımı değil, Ankara´da bakanın takımı değil. Eğer bir şehrin marka değeri olduğuna inanıyorsak hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Bizim belediyeler olarak, yasalar çerçevesinde direkt bir spor kulübüne belediyeler şu kadar, şu şekilde destek yapar diye bir maddemiz yok? diye konuştu.

"15-20 milyonlar konuşuluyor"
?Ortada uçuşan rakamları hepiniz duydunuz. 15-20 milyonlar konuşuluyor? diyen Başkan Çelik, ?Bakın şu içinde bulunduğumuz tesis 2 milyon TL´ye mal oldu. 11 ilçeye tesis yapıyorsunuz 30 milyon TL para harcıyoruz. Bundan mı tasarruf edip spor kulübüne vereceğim. Ulaşım aracı almam lazım ondan mı tasarruf edeceğim, suya mı zam yapacağım? Yasalar çerçevesinde nereye ne yapacağımız yasalar çerçevesinde belirlenmiş vaziyette? ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:
?Geçtiğimiz yıl Recep Mamur Başkan kendisi katılamamıştı, Kayserispor´a destek ile ilgili bir toplantı yapmıştık. Dönemin valisi vardı, o dönemin milletvekilleri vardı ve ev sahipliğini ben yaptım. Özellikle iş alemini davet ettik. Odalarımız vardı, OSB´lerin yönetimleri, iş adamları derneklerinin yönetimleri vardı. Kayseri´de Kayserispor gibi bir derdimiz var, bu dert ile hepimiz dertlenmeliyiz dedik. Ne yaparız konusuna gelince bu takımın iki ana problemi var; biri taraftar, biri de maddi problemleri. Aklıma gelen çözüm çok da pratik bir çözümdü. Dedim ki hepinizin üyesi, idare ettiği kurum ile ilgili bir topluluğu var, bu topluluğa Passolig kartı alın, bu kartları bir sezonluk maç bileti de yüklesinler, hem taraftar hem de mali konulardaki sıkıntılar çözülmüş olur. En ideal çözümdü. Şu anda kimler Kayserispor´a yardım edebilir diye bakarsanız bu gün o kişilerin hepsi oradaydı. Allah rızası için bir tek Passolig için bu arkadaşlarımızın hiç birinden, kendilerince belki tereddütleri olabilir ama böyle legal bir teklife de hiçbirinin hayır dememesi lazımdı. Ben çağrımı tekrarlıyorum. Kayserispor bugün toplumun tamamının ortak derdiyse herkes elini taşın altına koymalı. Taraftar konusu; taraftar bilet parası verip gelmiyor, ulaşımı ücretsiz yapıyorsunuz gelmiyor. Halkımızın takımına sahip çıkması lazım. Burada Kayserispor´dan bahsediyorsak bu sadece benim vazifem değil, bu sadece Özhaseki Bakanımızın vazifesi değil, Recep Mamur´un vazifesi değil şehrin tamamının vazifesidir. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bizler yasalar çerçevesinde ne gerekiyorsa yaptık. Bunu kimse inkar edemez, yok da diyemez. İnkar ediyorsa bunun hesabını vereceği yerler belli diye düşünüyorum. İnşallah yarın yapılacak olan kongrede de iyi adaylar çıkar ve takıma sahip çıkarlar diye dua ediyorum.?



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti