MUSTAFA KÜRTÜNCÜ CAMİİ

MUSTAFA KÜRTÜNCÜ CAMİİ

İBADETE AÇILDI?.

Hayırsever Mustafa Kürtüncü tarafından Karacaoğlu Mahallesi Battalgazi Bulvarı üzerinde yaptırılan Camii ve Kur´an Kursu Binası Cuma namazı sonrası tertiplenen törenle ibadete açıldı? Törene Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri milletvekili Taner Yıldız´da iştirak etti?
Karacaoğlu Mahallesi Battalgazi Bulvarı üzerinde inşa edilen Mustafa Kürtüncü Camii ve Kur´an Kursu binasının Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız´ın katılımları ile hizmete açıldı. Açılış törenine; Vali Süleyman Kamçı, İl Müftüsü Şahin Güven, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Ak Parti İl Başkanı H.Cahit Özden, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt sakinleri iştirak etti.
Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar; Başkan ve ekibine teşekkür ettiğini, şimdiye ne istediysek başkanımızın hiçbir zaman geri çevirmediğini ve yardımcı olduğunu vurguladı?
Her Cuma Namazı çıkışında bir temel atma, açılış ve hizmet sunumu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise ?Hayırsever hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Kayseri´nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan son derece güzel bir Cami ve Kur´an, Kursu binası için belediye olarak biz de binanın çevre düzenlemesine ve yapılışında gerekli desteğimizi verdik. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için ?Her iş bizim işimiz´ anlayışı ile hareketle çalışıyoruz? değerlendirmesine bulundu?.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ise Melikgazi Belediyesi´nde her hafta bir açılış, temel atma ve kültürel bir etkinlik olduğunu, boş geçen bir Cuma sonrasına rast gelmediğini ifade ederek ?Her Cuma muhakkak bir hizmet ve yatırımda beraberiz. Bundan dolayı Başkan Büyükkılıç´ı kutluyorum. Devlet-millet dayanışmasının güzel bir örneği ile karşı karşıyayız. Bu çok önemli.? dedi.
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediyesi´nin özellikle çok amaçlı ve bölgesel yatırımlara önem verdiğini ve bu tür yatırımlar ile toplumun sosyal yaşamına da renk kattığını bununla da örnek gösterildiğini vurguladı?
Konuşmaların ardından yapılan açılış töreni sonrası katılımcılara aşure ikramlarda bulunularak, cami ve Kur´an Kursu binası gezildi.
HABER MERKEZİ?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı