MUSTAFA MİHMAT

MUSTAFA MİHMAT

MHP´DEN FELAHİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU?

Gurbetçi Mustafa Mihmat Milliyetçi Hareket Partisi İl Binasında bir basın açıklaması gerçekleştirerek Felahiye Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı? Aday adayı Mihmat başkan seçilmesi halinde Felahiye ilçesinde yaşanan yoğun göçün önüne geçerek, köyden şehre göçü engelleyeceğini kaydetti?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Binasında bir basın açıklaması gerçekleştiren 32yılını gurbette geçirdikten sonra memleketine dönüp vefa borcunu ödemek isteyen Mustafa Mihmat´a basın açıklaması esnasında MHP il Başkanı Serkan Tok, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi Kazım Yücel´de eşlik ederek destek verdiler?

Felahiye Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olduğunu açıklayan Mustafa Mihmat memleketine olan vefa borcunu ödemek istediğini belirterek, kendisine yetki verilmesi durumunda yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçede yaşanan yoğun göç olayının altını çizen Mihmat 32 yıllık Avrupa birikimini kullanarak bu sorunu çözeceğini belirterek şunları kaydetti.?31 Mart 2019 tarihli yerel seçimlerde doğup büyüdüğüm ve her zaman hasretini çektiğim ilçem Felahiye de gönül verdiğim davam Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olduğumu ilanen duyururum. İlçemizin ve mahallelerimizin problemlerini, eksikliklerini ve en önemlisi ilçemizden şehre göç olayını önlemek için 32 yıllık Avrupa birikimimi de kullanarak çözmeye çalışacağım. İl teşkilatımızın ve genel merkezimizin izni olurda cenabı Allah bize bu makamı nasip ederse 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren ilçemizde köyden şehre değil, şehirden köye dönemi başlayacaktır.?

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Serkan Tok´da Mustafa Mihmat´ın aday adaylığını kutlayarak, bugün itibarıyla Milliyetçi Hareket partisine 59 aday adaylığı başvurusu yapılmıştır. Bu başvurular arasında Büyükşehir dahil 16 ilçe belediye başkanlığı için aday adaylarımız yer almaktadır. Milliyetçi Hareket Partisine ilginin alakanın ne denli yoğun olduğu görülmektedir... İnşallah bu sayı önümüzdeki günlerde artacaktır. Ülkemizin önemli bir sürecin içine girdiğini hep beraber görüyoruz. Önümüzdeki 7 aylık bir süreci gerek Felahiye´ de, gerekse Kayseri de doğru ve yoğun bir çalışmayla partimizin lehine çevirmeye gayret edeceğiz. Şayet ittifak olursa ayrı bir çalışmayla, olmazsa kendi il teşkilatımızın genel merkezden aldığı yetki ve görüşler doğrultusunda liderimize yakışır bir şekilde bütün ilçelerde çalışmamızı devam ettireceğiz.?değerlendirmesinde bulundu?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı