MUSTAFA YALÇIN VAN´A

MUSTAFA YALÇIN VAN´A

GENEL SEKRETER OLUYOR ...

Mustafa Yalçın, Van Büyükşehir Belediyesi´ne genel sekreter olarak atanıyor. Kayseri´nin Yeşilhisar İlçesi´nden olan Van Valisi İbrahim Taşyapan bir süredir kayyım olarak Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na da vekalet ediyordu .Mustafa Yalçın´a yeni görevini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tebliğ etti. Yalçın önümüzdeki hafta görevine resmen başlayacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nde genel sekreter ve KASKİ genel müdürü olarak 20 yıla yakın süredir görev yapan Mustafa Yalçın Van büyükşehir Belediyesi´ne genel sekreter olarak atanıyor.
Mustafa Yalçın, KASKİ Genel Müdürlüğünden sonra uzun yıllar Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmıştı.Başarılı çalışmaları ile takdir toplayan,vatandaşla her zaman sıcak ilişki kurabilen bir bürokrat olan Yalçın bir süre önce, Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından Kay-Tur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Belediye Teftiş Kuruluna atanmıştı.
Mustafa Yalçın´a önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Van büyükşehir belediyesi Genel sekreterliği görevi tevdi edildi.Bakan Soylu´nun talimatı ile Yalçın´ın genel sekreter olarak atanması ile ilgili süreç başlatıldı.Yalçın´ın önümüzdeki hafta yeni görevine resmen başlaması bekleniyor.
Bilindiği gibi Van Valisi İbrahim Taşyapan´ da Kayseri´nin Yeşilhisar ilçesi doğumlu.Bir süre önce Van Büyükşehir Belediye Başkanının tutuklanması üzerine Vali İbrahim Taşyapan kayyım olarak belediye başkanlığına da vekalet atanmıştı.

Haber: Reyhan Öztemir



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor