MUSTAFA EMİNOĞLUNDAN LONDRA ÇIKARMASI

MUSTAFA EMİNOĞLUNDAN LONDRA ÇIKARMASI

Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Murat Gençer hazırladığı AB Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında öğrencileri Gülnaz Yükselen ve Enes Ekici ile birlikte 12-22 Ekim tarihleri arasında Londra’ya gidecek.

2011 yılında AB Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeğe değer bulunan ‘Building Their Tomorrows, Today’ isimli proje kapsamında, 2012 yılının ilk proje ziyareti 12 - 22 Ekim tarihleri arasında Londra’da gerçekleşecek. Proje’de Kayseri’den Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi’nin yanı sıra İngiltere, İspanya, İtalya, Portekiz ve Estonya’dan orta öğretim kurumları yer alacak. Ortak okulların öğretmen ve öğrencileri 12 - 22 Ekim tarihleri arasında İngiltere’de buluşarak İngiliz Eğitim siteminin yanı sıra, engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alacak. Ayrıca Londra, Chatham, Rochaster ile Medway’de bulunan tarihi, turistik yerleri ziyaret ederek, kültürel açıdan da İngiltere’yi tanıyacaklar. Bunların yanı sıra kültürel değişim programında Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Kayseri’yi, Erciyes Master Planı kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda Erciyes’i ve Kapadokya bölgesini tanıtacak.
Söz konusu projenin gençlerin yabancı dil gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirten Gençer, proje ziyaretine katılan gençlerin İngiltere’de 10 gün boyunca çok kültürlü bir ortamda bulunarak farklı kültürleri yakından tanıma şansı olacağını söyledi. Gençer, “Okul olarak öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacak bu projenin içinde yer almaktan son derece mutluyuz. Projeler kapsamında yurt dışına çıkan öğrencilerimizin İngilizce iletişim becerilerinin yanı sıra, İngilizce konuşma konusunda özgüvenleri de son derece artmaktadır bu da yabancı dil dersindeki başarılarını doğrudan etkilemektedir.” dedi.

 



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”