MUSTAFA IŞIK, İYİ PARTİ KOCASİNAN ADAYI

MUSTAFA IŞIK, İYİ PARTİ KOCASİNAN ADAYI

28 Mart Cumartesi günü yapılacak olan İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı seçimi öncesi adaylığını açıklayan ilk isim Mustafa Işık oldu.

Düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını kamuoyu ile paylaşan Mustafa Işık yaptığı konuşmada, partinin misyonu çerçevesindeki hedeflere ulaşmak için üyelerden gelen yoğun talep üzerine adaylığını açıkladığını kaydetti.

İYİ Parti İl Başkanlığında Kocasinan İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Mustafa Işık’ın basın toplantısına İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve partililerde katıldı.

İlk olarak konuşan İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt demokrasi için mücadele eden parti olduklarının altını çizerek; Biz birbirimize rakip olabiliriz ancak birbirimizle hasım değiliz. Hepimiz bir aileyiz. Aile hukuku, kardeşlik hukuku bizim için vazgeçilmezdir diyerek şunları kaydetti. “Bizler demokrasi ve politika kararlarının açılması için mücadele eden bir partiyiz. Bunun için de öncelikle bu kanalların açılmasını kendi partimizde kendi kadrolarımız içerisinde oluşturmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı da her kongremizde birden fazla adayın, adaylığını açıklaması söz konusudur. Buradan şunu söylemek isterim İl Başkanlığı binasında adaylığını açıklayacak her adayın açıklamasında yanında bulundum ve bulunuyorum. Bütün adaylarımızın yanında açıklamasına iştirak ediyorum. Şu mesajı vermek istiyorum. Biz birbirimize rakip olabiliriz ancak birbirimizle hasım değiliz. Hepimiz bir aileyiz. Aile hukuku, kardeşlik hukuku bizim için vazgeçilmezdir. Bu vesileyle çıktığı bu yolda Sayın Mustafa Işık ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor. Hayırlı olsun diliyorum.”

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkan Adayı Mustafa Işık ise, partinin misyonu çerçevesindeki hedeflere ulaşmak için üyelerden gelen yoğun talep üzerine adaylığını açıkladığını söylerken şöyle konuştu. “Bilindiği üzere İYİ Parti Kayseri İl Kongresi ile ilgili sürecimiz devam etmektedir. Şüphesiz bu sürecin bir parçası da Kocasinan İlçe Kongresi seçimleridir. Teşkilat mensuplarımızın ve değerli üyelerimizin takip ettiği bu süreç netice olarak güçlü, uyumlu, sorumlu, liyakat sahibi hepsinden daha önemlisi demokratik değerlere inanmış ve partimize katkı sunabilecek idarecilere partimizi teslim etmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda üyelerimizden de gelen talepler ile Kocasinan İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizler bir kadro hareketiyiz ve partimizin kuruluşunda kurucu üyeler olarak yer adlık. Bu çatı altında kimseye öteki gözle bakmadık. Zaman içerisinde yeni arkadaşlarımızla da güç kazandık. Görev verilmedi küsmedik, görev alan arkadaşlara hep yardımcı olduk. Partimizi ve yüklendiği misyonu amacına ulaştırmayı gaye edindik. Bu kapıyı açık tutmak için geceli gündüzlü çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin tüm kademeleri ile uyumlu çalışmayı arzuluyoruz. Eksiklerin giderilmesinin en kısa yolu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile hareket edilmesidir. Düşüncelerimizi hep demokratik usul ve esaslara uygun olarak dile getirmeye özen göstereceğiz. Parti içi bu yarışa katılan her bir arkadaşımızın da böyle davranacağına inanıyorum. Bizim için ışık Kocasinan Belediye Başkanlığını partimiz kazandığında doğacaktır. Bize göre Kayseri’de seçimlerin birinci partisi olmakla hedefe varılacaktır. Bu vesile ile kıymetli ilçe kongre delegelerimizin güçlü desteğini talep ediyorum. Ayrıca tüm Kayserili hemşerilerimi 28 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ilçe kongremize davet ediyorum. “



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı