NALÇİK HEYETİ

NALÇİK HEYETİ

ERCİYES´TE İNCELEMELERDE BULUNDU ?

Kayseri´nin kardeş şehri olan Kabardey-Balkar Cumhuriyeti´nin başkenti Nalçik´ten gelen heyet Erciyes Kayak Merkezi´nde incelemelerde bulundu.
Rusya Federasyonu´na bağlı federe Kabardey-Balkar Cumhuriyeti´nin başkenti Nalçik´in Milletvekili Timur Giyatov ile Kabardey-Balkarya Cumhurbaşkanı Danışmanı Aslan Appoev beraberindeki heyetle birlikte Erciyes´i ziyaret etti.
Erciyes A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, gelen misafirlere Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi´nde bulunan son teknoloji ürünü mekanik tesisler, konaklama ve sosyal alanlar, pistler ve tesisleşme hakkında sunum yaptı.
Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Erciyes´te yapılan yatırımları yerinde inceleyen Nalçik milletvekili ve aynı zamanda da tur operatörü ve turizmci olan Timur Giyatov Erciyes Kayak Merkezi´ne yapılan tesisleşmeye hayran kaldı. Geçtiğimiz sezonda kapılarını ziyaretçilere açan Ramada Erciyes Resort otelinde de incelemelerde bulunan Giyatov buradaki kalite ve hizmetin tüm dünyaya örnek olabilecek vasıfta olduğunu vurguladı.Erciyes´te başarılı bir şekilde uygulanan Master Planı, Kafkaslar´ın ve Rusya´nın en yüksek dağı olan Elbruz Dağı´na taşımak için Erciyes tecrübesinden faydalanmak istediklerini de belirten Giyatov, kendi ülkesinden turistleri buraya getirmek için iş birliği içinde çalışmak istediklerini kaydetti?
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Erciyes A.Ş. Yön.Krl.Bşk. Dr.Murat Cahid Cıngı da Kardeş şehir Nalçik ile kış turizminin gelişmesi adına her türlü işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını belirterek bölgeden gelecek turist için gereken her türlü imkânı sunacaklarını ifade etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor