NEHUSH KERİM KAYSERİ´DE

NEHUSH KERİM KAYSERİ´DE

KAFKAS RÜZGÂRI ESTİRECEK?

Çerkes etnik müziğiyle modern pop kültürünü birleştiren Dünyaca ünlü ses sanatçısı Nahush Kerim, 10 Aralık Cumartesi günü Kayseri´de ki sevenleriyle buluşacak. Müzik otoriterleri tarafından dünyanın en başarılı müzisyenleri arasında gösterilen Nahush Kerim, Kayseri Kafkas Derneği organizasyonuyla Kayserililere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
Dünyanın farklı coğrafyalarından müzikleri harmanlayan Nahush Kerim, Çerkes ezgileriyle de sanatseverleri farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor. Çerkes kültürünün zengin tonlarıyla pop kültürünü birleştiren Kerim, müzik dünyasındaki özgün tarzı ile fark yaratarak aldığı sayısız ödüllerle adını dünya tarihine altın harflerle yazdırdı. Şarkılarının yanı sıra ahlakı ve mütevazi yaşantısıyla da örnek bir kişiliği olan ve özellikle Çerkeslerin gönlüne taht kuran Kerim, dünyanın farklı ülkelerinde verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiriyor.
Kayseri Kafkas Derneği tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında hayranlarıyla buluşacak olan Nahush Kerim´in konseri, 10 Aralık Cumartesi günü saat 19:30´da Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilecek. Konsere katılmak isteyenler, 8 Ekim Cumartesi gününden itibaren davetiyeleri Kayseri Kafkas Derneği´nden alabilecek.



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü