?NEREDE HİZMET LAZIMSA ORADAYIZ?

?NEREDE HİZMET LAZIMSA ORADAYIZ?

BAŞKAN ÇELİK, PAZAR GÜNÜNÜN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ SARIOĞLAN´DA İNCELEMELERDE BULUNARAK GEÇİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Bizde tatil yok, nerede hizmet lazımsa oradayız? diyerek Pazar gününün büyük bölümünü Sarıoğlan ilçesinde geçirdi. Asfalt çalışmalarını takip eden ve Sarıoğlan Belediyesi´nde yatırımlarla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, şehir merkezindeki kaliteyi ilçelere taşımaya devam ettiklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi, hafta içi hafta sonu demeden kent merkezi ve ilçelerde yatırım ve hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 11 cadde ve sokağında asfaltlama çalışması yapılan Sarıoğlan´ı ziyaret etti. Başkan Çelik, İlçe Kaymakamı İlhan Kayatürk ve İlçe Belediye Başkanı Yusuf Akbulut tarafından karşılandı.

 Asfalt çalışması yapılan yolları gezen ve bizzat asfalt çalışmasına iştirak eden Başkan Mustafa Çelik, vatandaşlardan da yatırım ve hizmetlerle ilgili görüşlerini aldı.

?11 CADDE VE SOKAK ASFALTLANIYOR?

Hem kent merkezi hem de ilçelerde yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 41 başlıktaki yatırımlarımızın açılışını yaptık. Bunların en önemlileri yol, bulvar ve kavşaklardı. Biz hem şehir merkezinde hem de ilçelerde aynı kalitede asfaltı ve hizmeti yapmaya devam ediyoruz. Pazar günü de Sarıoğlan´da çalışıyoruz. Bizde tatil yok, nerde hizmet lazımsa biz o gün, oradayız. 11 sokak ve caddede 3 bin metreden fazla yola şehir merkezi kalitesinde sıcak asfalt seriyoruz. Normalde bu işler ilçe belediyelerinin işleri; ama bizler, bizim işimiz değil demeden uyum içinde hizmete devam ediyoruz. Burası bitince Akkışla´ya geçeceğiz. Tüm ilçelerimizde asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz? dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut da Büyükşehir Belediyesi´nin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, ?Geçen yıl Büyükşehir Belediyemiz merkez ve 27 mahallemizde 5,5 km asfalt yapmıştı. Bu yıl da asfalt çalışmaları devam ediyor. Başkanımıza ilçem adına teşekkür ediyorum. Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin ikinci bir örneği yok. İlçelerimize her zaman sahip çıkıyorlar. Sadece asfalt değil her alanda yardımcı oluyorlar. Geçen yıl 105 bin metrekare 27 mahallemize kilitli parke almıştık. Bu yıl 105 bin metrekare daha aldık. Büyükşehir Belediyemiz üstelik nakliye ve işçiliğiyle birlikte bu hizmet verdi? diye konuştu.

İlçe Kaymakamı İlhan Kayatürk de birçok ilde ilçelere hizmet gitme konusunda sıkıntı olabildiğini; ancak Kayseri´de böyle bir sıkıntının yaşanmadığını dile getirerek, Büyükşehir Belediye´sinin ilçelere büyük katkısı olduğunu belirtti.

?ŞEHİR MERKEZİ KALİTESİNİ İLÇELERE TAŞIYORUZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, asfalt çalışmaları yapılan cadde ve sokakları gezdikten sonra Sarıoğlan Belediyesi´ni ziyaret etti. Sarıoğlan´ın içinde Büyükşehir Belediyesi´nin ayak basmadığı yer kalmadığını ifade eden Başkan Çelik, her alanda şehir merkezi kalitesinde hizmet yaptıklarını söyledi. Başkan Çelik, Sarıoğlan´da içilen suda dahi 40 milyon TL´lik yatırım olduğunu ifade ederek alt ve üst yapıda ihtiyaç duyulan her hizmeti hayata geçirdiklerini kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"