NEWJOY YENİ KONSEPT MAĞAZASINI

NEWJOY YENİ KONSEPT MAĞAZASINI

KÖŞK MAHALLESİ´NDE HİZMETE AÇTI ?

Sağlıklı ve kaliteli üretim anlayışı ile bebek ve genç odaları için özgün ve şık tasarımlar geliştiren Newjoy yeni konsept mağazasını Köşk Mahallesinde açtı? Altınoluk Sitesi altına konumlanan şık mağazada, Newjoy´un geniş ürün yelpazesinden modern ve yenilikçi mobilyaları ilimiz sakinlerinin beğeninse sunmaya başladı.
Dünya trendlerini yakından takip eden ve tasarımlarını bu doğrultuda şekillendiren Newjoy, 42 farklı modelde ve renkte oda takımı ile modern odalar oluşturuyor?
Anne ve ve gençlerin ortak zevkine hitap eden,foknksiyonel modelleri şık ve zarif çizgileri ile tüketicinin beğenisini kazanan Newjoy ilimiz sakinlerinin ufkunu zorlayan yep yeni konsep ürünleri ile uzun yıllar evlerimizin baş köşesinde olmayı hedefliyor?
Özellikle minimal yaşam alanlarına yönelik geliştirdiği ve kendi içinde farklı konbinasyonların oluşturulabildiği modern bir tasarım çizgisine sahip olan Newjoy Köşk Mahallesinde hizmete giren yeni konsept mağazası ile bebeklerin ve gençlerin yaşam alanlarını yeni baştan dizayn etmeyi hedefliyor?
Mağaza sahipleri Servet Şahin ve Mehmet Öztürk´ün ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışta haber ekibimize yeni mağaza ve ürün konseptine dair bilgiler veren Servet Şahin ?Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy´un özel dizayn edilen konsept mağazaları , ürün çeştliliği, tasarım ve dekorasyon çizgisi ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacağını vurgulayarak şunları kaydetti?
Köşk Mahallesi Vezir Sk. Altın Oluk Sitesi N0: 7 adresinde hizmet vermeye başlayan Newjoy Yöneticileri ve satış ekibi başta anne babalar olmak üzere bütün Kayserilileri mağazalarını görmeye davet ederek ?Newjoy satış mağazsını gezmeden bebek ve genç mobilyası almayı? tavsiyesinde bulunuyorlar?

HABER : C.ÜSTEN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları