NİKOLA STOJİLJKOVİC KAYSERİSPOR´DA

NİKOLA STOJİLJKOVİC KAYSERİSPOR´DA

SÖZLEŞMESİ 1 YILLIK OLACAK ...

Süper Lig´de 2017-2018 sezonu 1.Transfer döneminin sona ermesine az bir zaman kala forvet hattını güçlendirme adına Sırp oyuncu Nikola Stojiljkovic ile anlaşma sağlayan Kayserispor, 1 yıllık mukavele imzaladı.

Kayserispor, transfer döneminin son gününe kalmadan anlaşma sağladığı Portekiz´in Braga takımından Sırp golcü Nikola Stojiljkovic ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Transfer döneminin son günlerinde Kayserispor, Portekiz´in Sporting Braga takımından 25 yaşındaki Nikola Stojiljkovic ile el sıkışmış ve oyuncunun imza atması bekleniliyordu. Sonunda Kayserispor´a gelerek yönetim kurulu ve teknik heyet ile tanışan Stojiljkovic, Kulüp Başkanı Erol Bedir ile birlikte kendisini 1 yıllığına sarı-kırmızılı yapan mukaveleye imzasını attı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreni sonrasında Kulüp Başkanı Erol Bedir, Stojiljkovic´e başarılar dileyerek ?Kendisine olumlu bir şekilde bize yanıt verdiği ve transferde hem kendi, hem de kulübünün sorun yaratmadığı için teşekkür ediyoruz. Takımımız bu transfer ile daha da güçlenmiştir. Bunu en yakın maçlarımızda göreceksiniz. Ben şahsım adına güzel bir imza atıldığını düşüyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olsun? diye konuştu.

HABER: MURAT TURP



Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya