NNY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ

NNY ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ

KARİYER PLANLAMASI YAPMAYI ÖĞRENDİ ?

İlimizin tek vakıf üniversitesi olan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde eğitim gören öğrenciler fakülte dekanlığınca tertiplenen etkinlikte gelecek ve kariyer planlaması konusunda bilgilendirildiler? Ektinlikle ilgli olarak haber ekibimze bilgi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya ?Öğrencilerimizi rahatlatmak, bilgilendirmek ve sosyalleştirmek adına fakülte dekanlığı olarak bu tarz etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu kez de öğrencilerimizin geleceklerini planlmaları konusunda bilgilendirmek istedik. İyi bir kariyer planı yapmak her öğrencinin yarınlarına yön vermesinde çok önmlidir?
olan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde eğitim gören öğrenciler fakülte dekanlığınca tertiplenen etkinlikte gelecek ve kariyer planlaması konusunda bilgilendirildiler?
Ektinlikle ilgli olarak haber ekibimze bilgi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya ; Öğrencileri rahatlatmak, bilgilendirmek ve sosyalleştirmek adına fakülte dekanlığı olarak bu tarz etkinlikler gerçekleştirdikleirni belirterek bu defada kariyet planlaması konusunu ela aldıklarının altını çizerek şunları kaydetti?. ? 4 yıldır İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde eğitim dönemleri arasında öğrencileri rahatlatmak, bilgilendirmek ve de sosyalleştirmek adına fakülte etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Bugünkü etkinliğimizde bu kapsamda bizim düzenlemiş olduğumuz bir etkinliktir. Daha ziyade geleceği planlama, kariyer yapma bu konuda dikkat edilecekler hususlar, atılacak adımlar konusunda davet ettiğimiz uzmanlar öğrencilerimize yol gösterici tavsiyelerde bulunmakatadır. Bugünkü konuda özellikle girişimcilik, geleceği planlama konusunda hayatın gerçeklerini, yaşanmış hikayeleri sundu uzmanlar. Öğrencilerimizi öğleden sonra ve akşama kadar birlikte salonda olacaklar ve öğrencilerimiz eksikliklerini uygulamalardan kaynaklanan eksikliklerinin tamamlamaya çalışacaklar. Hem teorik, hem pratik bir arada birleştirecek şekilde bir analitik kavuşma yapılsın istiyoruz. Bu amaçla bu etkinliği düzenledik, özellikle etkinliğimize Eczacıbaşı´nın kurucusu Ataman Özbay Bey ,Burak Bey TRT de 13 yıldır program yapmış, yine tiyatro topluluğunda bir arkadaşımız bir de iş kadını Başak Çivici hanımı davet ettik?
HABER : C.ÜSTEN



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı