NNY ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ

NNY ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ

ÜNİVERSİTE´YE KATKI VEREN HAYIRSEVERLERİ ÖDÜLLENDİRDİ ?

İlimizin tek Vakıf Üniversitesi olan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yönetimi tertiplenen törenle üniversitenin gelişimine maddi ve manevi destekleri ile katkı veren hayırseverlere plaketle onurlandırarak şükranlarını sundu? Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı´nın da iştirak ettiği törende ahde vefanın önemine vurgu yapılırken, hayırseverliğin ne yüce bir duygu olduğunun da altı çizildi? Bakan Özhaseki törende yaptığı konuşmada Türkiye´de hayırseverlik denilince akla gelen ilk şehrin Kayseri olduğunu vurgulayarak ?Bizler şehrimizle de, insanlarımızla da gurur duyuyoruz? ifadesini kullandı?
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Süleyman Çetinsaya Kültür merkezinde gerçekleştirlen ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki , Vali Süleyman Kamçı , Ak Parti Milletvekileri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız,İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik , İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden,Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.DR. Muhammet Güven, Milli Eğitim Müdrü Osman Elmalı, Nuh Naci Yazgan Ünivesitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Özhanmurkar, Rektör Prof.DR. Kerim Güney , Üniversite Hocaları ve Üniversiteye katkı veren ilimiz hayırseverelri iştirak etti?
Törenin açılışi konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Kerim Güney katılımcılara NNY Üniversitesine katkılarından dolayı teşekkür edip ?Hoşgeldiniz? dedi?
"Hayırseverlere Ödül Töreni" programına katılan Bakan Özhaseki, sıla-i rahime İslam dininde büyük önem verildiğini, Kayserililerin de memleketlerine düşkün olduklarını belirtti. Kendisinin de bakan olduktan sonra gurbete çıktığını anlatan Özhaseki, "Kayseri´ye doğru gelirken içimde büyük bir keyif oluyor. Yahya Kemal´in İstanbul´a gittiği gibi özleyerek geliyorum. Hayırseverlerimiz, hemşehrilerimiz her fırsatta Kayseri´ye geliyor. Bizde de Kayserililik hastalığı var. Bu sevgi boşuna değil altı dolu dolu bir sevgi." diye konuştu.
Enerji VE Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise Kayseri´de üç üniversite bulunmasının şehre büyük katkısı olduğunu vurgulayarak bunun mutluluk verici bir durum olduğuna dikkat çekti
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da Kayseri´nin hayırseverliğiyle bilindiğini, bunun onur verici olduğunu bildirdi.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ise üniversitenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kente ve üniversiteye çeşitli eserler kazandıran hayırseverlere plaket takdim edildi. 



"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı