NNY ÜNİVERSİTESİ´NİN KAPILARI

NNY ÜNİVERSİTESİ´NİN KAPILARI

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA AÇILIYO

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nde 11 Temmuz - 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Tanıtım Günleri düzenlenecek.

NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi´nde 11 Temmuz Salı günü başlayacak, cumartesi ve pazar günleri dahil 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar devam edecek olan Tanıtım Günleri´nde her gün saat 09.00 ? 17.00 arası üniversitenin akademik programları, burs, beslenme, barınma, sosyal, kültürel ve sportif olanakları, yurtiçi ve yurtdışı imkanları gibi pek çok konuda üniversite adayı öğrenci ve ailelerine, öğretim üyeleri tarafından ayrıntılı bilgiler verilerek, meslek ve iş alanları konusunda bilgilendirme yapılacak.

Ayrıca, Tanıtım Günleri süresince Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi Konferans Salonu´nda her gün saat 14.00´de Genel Tanıtım Programı da yapılacak. Bu programda, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi bünyesinde bu yıl öğrenci alacak Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Endüstri Mühendisliği Bölümü, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fen- Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, İşletme Bölümü ve İktisat Bölümü hakkında aday öğrencilere ve ailelere sunum yapılarak bilgi aktarılacak. Üniversite adayları, bölüm öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme fırsatı bulacak ve bölümler hakkında bilgi alabilecekler. Arzu eden adaylar için ayrıca kampüs gezisi düzenlenecek. Adaylara fakülteler, öğrenci merkezi, spor salonu, kütüphane ve yurtlar gezdirilerek görsel sunum yapılacak.

Üniversite Tanıtım Günleri´ne katılmak isteyen aday öğrenci ve ailelere ücretsiz servis imkanı sağlanacak. Tanıtım Günlerinde her gün saat 13.00´de Kayseripark AVM Ana Giriş Kapısı karşısındaki otoparktan ücretsiz servisler Üniversite´ye hareket edecek. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını kullanarak Tanıtım Günleri´ne katılmak isteyen adaylar ise Tramvay ile Belsin Selimiye durağına gelip, saat 13.30´da Belsin´den hareket edecek Belediye otobüsleriyle Üniversite kampüsüne ulaşabilecekler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı