NNYÜ FİZYOTERAPİ BÖLÜMÜ

NNYÜ FİZYOTERAPİ BÖLÜMÜ

TÖRENLE DERS BAŞI YAPTI?

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri 2016-2017 eğitim - öğretim yılına törenle merhaba dediler? Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi´nde düzenlenen ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe Dr. Fzt. Nihal Şimşek konuşmacı olarak katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan dersin açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferhan Soyuer yaptı. Konuşmasında, yeni bir eğitim - öğretim yılına başlamanın sevinç ve heyecanını yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Ferhan Soyuer, Kayseri´de ilk ve tek olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde bu yıl birinci sınıfta 66, ikinci sınıfta 72, üçüncü sınıfta 61 öğrenci ile lisans düzeyinde eğitime devam edildiğini söyledi. Prof. Dr. Ferhan Soyuer, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Ailelerinizin sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Bizim de öncelikli hedefimiz çağdaş bir üniversite ortamında meslek eğitiminizi ve öğretiminizi başarıyla sürdürmeniz, kendisine, ülkesine yararlı bir insan ve fizyoterapist olarak yetişmenizdir. Üniversitemiz bilimsel temel ilkelerin ışığında; uygun fiziksel koşullarla iyi bir teknolojik alt yapı ve kaliteli bir eğitim programının desteği ile eğitim alıyorsunuz. Böylece hedefimiz, analitik düşünebilen, takım ruhuna sahip, sistematik ve planlı çalışabilen, kişiliğine, bilgi ve becerisine güvenen gençler ve fizyoterapistler olarak mezun olmanızdır.?
Prof. Dr. Ferhan Soyuer´in konuşmasından sonra kürsüye çıkan Dr. Fzt. Nihal Şimşek öğrencilere 2016-2017 eğitim - öğretim yılı açılış dersini verdi. Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Dr. Fzt. Nihal Şimşek, ?Anatomi ve fizyoloji bilmeyen fizyoterapist olamaz. Elektroterapi uygulamadan önce alet seçimi, doğru akım seçimi, doğru uygulama ve bildiklerinizin kaydedilmesi çok önemli. Elektroterapi şakaya gelmez? değerlendirmesinde bulundu?
2016-2017 eğitim - öğretim yılı açılış dersi etkinliği, Dr. Fzt. Nihal Şimşek´e, Prof. Dr. Ferhan Soyuer tarafından plaket takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sone erdi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”