Nnyü Rektörü Prof. Dr. Güney

Nnyü Rektörü Prof. Dr. Güney

Lys´ye Girecek Öğrencilere Başarı Diledi ...

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, bu hafta ve önümüzdeki hafta sonu yapılacak. Lisans Yerleştirme Sınavları´na girecek öğrencilere başarılar dileyerek, ?Beklentimiz, iyi üniversite eğitimi almış, başarılı nesillerin yetişmesidir? değerlendirmesinde bulundu?
NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney yaptığı açıklamada, üniversiteye giriş sınavlarının ikinci aşaması olan ve yükseköğretim kurumlarının lisans programlarını tercih etme imkanı sağlayacak Lisans Yerleştirme Sınavları´nın bu yılda iki hafta sonu 5 oturum halinde gerçekleştirileceğini hatırlatarak: ?Öğrencilerin, yıllardır büyük emek harcayarak, fedakarlıklarda bulunarak hazırlandıkları ve hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan LYS´ de başarılı olacaklarına inanıyorum. Beklentimiz, iyi üniversite eğitimi almış, başarılı nesillerin yetişmesidir. Bu doğrultuda hedefimiz, üniversitemizde modern eğitim metotları uygulayarak çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, küreselleşen dünyadaki gelişmeleri iyi okuyup anlayabilen, ihtiyaçlara uygun doğru ve hızlı çözümler üretebilen, araştırmacı, girişimci, paylaşımcı, ekip çalışmasında başarılı, sorunları çözebilen, teknolojik gelişmeleri izleyip faydalanabilen, bakış açısı geniş, toplumsal ve etik değerlere saygılı, sosyal ve kültürel yönü güçlü, başarılı bireyler yetiştirmektir.? Değerlendirmesinde bulundu.
Mesleklerini, dolayısıyla geleceklerini belirleyecek olan öğrencilere LYS´de başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlere ve velilere de teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı