NNYÜ´DE

NNYÜ´DE

I. PSİKOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Psikoloji Kulübü tarafından ?Sosyal Medya? konulu I. Psikoloji Günleri düzenlendi.

NNYÜ´de düzenlenen ve iki gün devam eden I. Psikoloji Günlerine çeşitli şehirlerdeki Üniversitelerden gelen yaklaşık 500 Psikoloji Bölümü öğrencisi katıldı. NNYÜ Fen- Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Timuçin Aktan açılış konuşmasında, ?Bu yıl öğrencilerimiz, çok büyük bir emek ortaya koyarak Psikoloji Günleri geleneğini Üniversitemizde başlattılar. Bizleri en çok sevindiren nokta ise Psikoloji Günlerinin sadece iki-üç öğrenci gibi sınırlı bir ekip tarafından hazırlanmayıp öğrencilerimizin geniş katılımıyla gerçekleştirilmiş olmasıdır? dedi.

Sosyal Medyanın konu edildiği I. Psikoloji Günleri kapsamında düzenlenen konferans ve panele katılan bilim insanları ve psikologlar yaptıkları sunumlarla Üniversite öğrencilerinin Sosyal Medya bakışına derinlik kattılar. Konuşmacılar, ?İnternet Üzerinden Özel İlişkiler?, ?Cinsel Suçlar ve Sosyal Medya?, ?Sporcularda Sosyal Medya Bağımlılığı´´, ?Dijital Yaşamda Benlik ve Kişilik?, ?Sosyal Psikoloji Perspektifinden Çevrimiçi Oyunlar?  gibi konularda sosyal medyanın toplum üzerindeki etkilerini anlattılar.

NNYÜ Kampüsünde kurulan Kızılay çadırında öğrenciler kan bağışında bulunurken, araçla seyahat halindeyken emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çekmek amacıyla oluşturulan emniyet kemeri simülasyon aracı ilgi gördü. Öğrencilerin su ihtiyacı ise Kocasinan Belediyesi tarafından kurulan İkram Çeşmesinden karşılandı. I. Psikoloji Günleri etkinlikleri kapsamında ayrıca Erciyes Kayak Merkezi´ne gezi düzenlendi. Yarışmaların yapıldığı, çekilişlerle ödüllerin dağıtıldığı I. Psikoloji Günleri, Sucuk Ekmek ikramı ile sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı