NÖBETÇİ VEKİL DEDEOĞLU,

NÖBETÇİ VEKİL DEDEOĞLU,

?MECLİS´TE BİZE İLETİLEN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ ?

?MECLİS´TE BİZE İLETİLEN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Nöbetçi Vekil Uygulaması kapsamında parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinledi? Vekil Dedeoğlu tertiplenen basın toplantısında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunup ilimiz sakinlerinin Cumhuriyet Bayramı´nı tebrik ederek  ?Bizler Meclis´te bize iletilen sorunlara çözüm bulmak için uğraş veriyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

Nöbetçi Vekil Uygulaması kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu tertiplenen basın toplantısında ilimiz sakinlerinin Cumhuriyet Bayramı´nı tebrik ederek "Türk milleti bağımsızlığına düşkün bir millettir. Bu düşkünlüğünü 15 Temmuz 2016´daki duruşuyla da tüm dünyaya göstermiştir. Tarihte asla esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı´nı tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla, kadını, erkeği, çocuğu, yaşlısı ile kazanarak zaferle taçlandırmış, bu büyük zaferin ardından 29 Ekim 1923´te, ´Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir´ ilkesi ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle,  Türkiye Cumhuriyeti´ni Gazi Mustafa Kemal´in önderliğinde ilan etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde,  birliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamamıştır, olamayacaktır da. Türkiye Cumhuriyeti, 94 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmiştir" ifadelerini kullandı.

Nöbetçi Vekil Uygulaması´nda vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Dedeoğlu, "Yasalar çerçevesinde vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz. Ankara´da Meclis´te bize iletilen sorunlara çözüm bulmak için uğraş veriyoruz.  Özellikle çiftçilerimizin kuraklıktan ve dondan zarar gören, geçmiş yıllardan Tarım Kredi´ye veya Ziraat Bankası´na borcu olan çiftçilerimizin borçlarının faizleri silinerek anaparanın 5 taksitte ödenmesi çalışmalarımız devam ediyor. Kayseri için yapılacak yatırmaların hem projelerini yapıyor hem de takipçisi oluyoruz. Milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı