NÖBETÇİ VEKİL İSMAİL TAMER OLDU

NÖBETÇİ VEKİL İSMAİL TAMER OLDU

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER: ?YENİ PARTİ KURULSA KAYSERİ´DE İTİBAR GÖRMEZ?

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır sürdürülen ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması bir kez daha start verdi? Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer, uygulama kapsamında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunup, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyip; çözüm aradı? Vekil Tamer yeni parti kurulacağı iddiaları hakkında yaptığı değerlendirmede ise ?Yeni parti kurulursa, benim kanaatime göre kesinlikle şu andaki milletvekilleri içerisinde istifa edip de bir başka partiye geçecek milletvekili yoktur? şeklinde konuştu?

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır sürdürülen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında bu hafta nöbet sırası Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer´de idi? Uygulama kapsamında tertiplenen basın açıklamasında ülke gündemini değerlendiren Vekil Tamer Türk milletinin her türlü badireyi atlatabilecek güçte olduğunu vurgulayıp, Türkiye´nin güvenliğinin Suriye´den başladığına dikkat çekerek "Suriye´de büyük bir sıkıntı söz konusu. Son günlerde İdlib ön plana çıkmıştır. İdlib´te bir katliam vardır. Bu katliamı da, Türkiye Cumhuriyeti olarak durdurmak durumunda olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Aslında Türkiye´nin sınırlarındaki bu hareketlilik bu savaş bekasına sirayet etmektedir. Beka problemi ortaya çıkmaktadır. Zaman zaman hep bunu ifade ettik ama çeşitli kesimler beka probleminin yok olduğunu ifade ediyorlar. Genel anlamda baktığımızda Türkiye´nin güvenliği Suriye´den başlar diyoruz. Misakı Milli sınırları içerisindeki o sınırlarımızı da korumak durumundayız. Allah yolumuzu açık etsin. PKK ile olan mücadelede büyük bir gelişme söz konusu." Değerlendirmesinde bulundu?

Sözlerinin devamında yeni parti kurulacağı iddiaları hakkında da değerlendirmede bulunan Vekil Tamer, "Bu konuda izim de kulağımıza gelen şeyler var. Yeni parti kurulursa ´Kayseri milletvekilleri arasında istifa edecek kimse var mı?´ diye sorabilirsiniz. Benim kanaatime göre kesinlikle şu andaki milletvekilleri içerisinde istifa edip de bir başka partiye geçecek milletvekili yoktur. Şahsım adına da yok." ifadesini kullandı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı