NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ

EK YERLEŞTİRME İLE 41 ÖĞRENCİ ALACAK

Eğitim ? öğretime başladığı yıldan itibaren, Vakıf Üniversitelerinin tercih edilme oranlarının ortalama değerlerine göre, ilk sıralarda bulunan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) ek yerleştirme ile öğrenci alacak.
Nuh Naci Yazgan üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi. YÖK tarafından açıklanan ve 26 Ağustos Cuma günü başlayan 2016- ÖSYM Ek Yerleştirme tercih başvurularını adaylar, www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden bireysel olarak kendileri yapması gerekiyor. Ek yerleştirmeler için tercihler 30 Ağustos Salı günü sona erecek. Ek yerleştirme neticesinde bir yükseköğrenim programına yerleşen adayların kayıt işlemleri ise 6-9 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak.
NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, ÖSYM tarafından yapılacak ek yerleştirme ile ilgili yaptığı açıklamada Üniversitelerinin Psikoloji, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerine toplam 41 öğrenci alınacağını ve bu öğrencilerden 34´ünün değişik oranlarda burslu olacağını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Üniversitenin ek yerleştirme kontenjanları ve bursları ile ilgili detaylı bilgilerin Üniversitenin web sayfasında (http://www.nny.edu.tr) mevcut olduğunu kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı