NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ´NE

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ´NE

YÖK´TEN TEBRİK MEKTUBU GELDİ?

   Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Yekta Saraç, 2015-2016 eğitim ? öğretim yılında, fakültelerini birinci olarak kazanan ve kayıt yaptıran öğrencileri kutlamak için Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörlüğüne Tebrik Mektubu gönderdi.
NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Toplantı Salonunda düzenlenen törende, Fakülte birincilerini teşvik etmek ve Üniversite öğrencilerini her zaman desteklediklerini ifade etmek için YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen imzalı Tebrik Mektubunu Senato üyelerine ve öğrencilere okudu. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, öğrenciler adına gönderdiği mektupta, ?Sizleri yetiştirirken nitelikli bir meslek sahibi olmanızı, mesleğinizin yanı sıra, evrensel değerlerler ve de kendi kültürünüzün değerleri ile donanarak yetişmenizi arzuluyoruz. Bilim felsefesi, insana saygı, yurt sevgisi ve iman duygusu en önemli hayat göstergeniz olmalıdır. Güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye´nin geleceği, sizlerin elinde olacaktır. Sizleri yeni beyin gücü ile Türkiye´nin kalkınma odağısınız? ifadelerine yer verdi.
Rektör Prof. Dr. Kerim Güney de, Üniversitelerine bağlı bölümleri birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrenci ve ailelerini kutlayarak, başarılarının öğretim süresi boyunca devam ettirmeleri temennisinde bulundu.
Konuşmasından sonra Rektör Prof. Dr. Kerim Güney ve Senato üyeleri tarafından öğrencilere, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen Tebrik Mektubu ve Rektörlük tarafından hazırlanan hediyeleri verildi.



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye