NURİ ALÇO TAKTİĞİNE 11 YIL HAPİS CEZASI

NURİ ALÇO TAKTİĞİNE 11 YIL HAPİS CEZASI

Kayseri`de, verdiği hap sonrasında kendinden geçen 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklu olarak yargılanan sanığa yapılan yargılama sonrasında, 11 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülen davada tutuklu yargılanan sanık Y.G., hazır bulunurken, mağdur olan 14 yaşındaki G.D. şikayetini Cumhuriyet Başsavcılığı`na yazılı olarak verdi. Duruşmada okunan şikayet dilekçesinde G.D., "Y.G. ile Mimarsinan Parkı`nda tanıştım. Bir ara kendisine başımın ağrıdığını söyledim. Bunun üzerine Y.G. bana bir hap verdi. ne olduğunu sorduğumda bana `Eczane hapı` cevabını verdi. İlacı içtikten sonra kendimden geçtim. Daha sonra da beni evine götürerek, bir kaç kez ilişkiye girdi" iddiasında bulundu.
Şikayet dilekçesi okunduktan sonra savunması alınan sanık Y.G. ise, "Üzerime atılı olan suçlamayı kabul etmiyorum. Olayın olduğu söylenen tarihte benim babam vefat etmişti. Babamın vefat ettiği bir zamanda ben nasıl böyle bir şey yapabilirim. Benim bir çocuğum var. Çok mağdur olduk. Adaletinize sığınıyorum. Ayrıca bana suç atan G.D. ile yüzleşmek istiyorum. O söylediklerini benim yüzüme söylesin" dedi.
Mağdur G.D.`ye, yaptığı şikayet dilekçesinin ardından ulaşılamadığı öğrenilirken, Y.G. yapılan yargılama sonucunda `Zincirleme Cinsel İstismar ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma`dan suçlu bulunarak 11 yıl 5,5 ay hapis cezasına çarptırıldı.



Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı