NURSAÇAN VE YANGIN AİLELERİNİN

NURSAÇAN VE YANGIN AİLELERİNİN

MUTLU GÜNÜ

Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ın oğlu Abdullah ile işadamı Ömer Yangın´ın kızı Şeyma düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Düğüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.
Flamingo de Luxe salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Gurup Başkan vekili Mustafa Elitaş, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, CHP Milletvekili Çetin Arık, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, ERÜ Rektörü Prof.Dr. Muhammet Güven, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, Yangın ve Nursaçan ailelerinin yakınları iştirak etti.
Genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken nikah şahitliklerini ise Bakan Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, İsmail Tamer, CHP Milletvekili Çetin Arık, Vali Süleyman Kamçı, Endonezya Büyükelçisi Wardana, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, işadamı Sami Yangın, işadamı Mehmet Güler ve Kadir Şevki yaptı.
Bir ömür boyu mutluluk için evet diyen genç çifte Bakan Mehmet Özhaseki de bazı nasihatlerde bulunduktan sonra nikah cüzdanını geline teslim etti. Gecede davetlilere mahalli sanatçılar tarafından ilahi konseri verildi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor