ODA BAŞKANLARI DA

ODA BAŞKANLARI DA

MEYDANDAYDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimi meydanda kurulan çadırlarda vatandaşlarla birlikte etkinliklere katıldı.

Etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı´nda kurulan çadırlarda, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´ne bağlı Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu. 15 Temmuz´un bir milletin şahlanışı olduğunu ifade eden Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan yaptığı açıklamada, "15 Temmuz bir milletin şahlanışıdır. Kayseri Cumhuriyet Meydanı tıklım tıklımdır. Vatan, bayrak ve millet sevgisi ile bu vatanın bölünmeyeceğini, bu vatanın geçilmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Allah bizim milletimize bir daha böyle acı günler göstermesin. Devletimizi payidar, milletimizi bahtiyar eylesin. Devletimizi ve vatanımızı böldürtmeyiz, hainlere yol açtırmayız. Gördüğünüz gibi aziz Türk Milleti burada, kanımızın son damlasına kadar meydanlarda hazır halde bekliyoruz. Bu vatanı böldürmeyeceğiz ve kimseye de vermeyeceğiz. Milletimiz bu meydanları doldurarak hainlere mesaj veriyor. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

"Türk milleti milli iradenin dışında hiçbir gücü kabul etmeyeceğini göstermiştir"

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ise 15 Temmuz´da FETÖ terör örgütü tarafından düzenlenen hain darbe girişiminde Türk milletinin hainlere büyük bir ders verdiğini dile getirerek; "15 Temmuz´da hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Allah bir daha böyle kahpe bir girişim ile bizleri karşılaştırmasın. O gün Türk milleti ferasetli bir şekilde yaklaşarak kutsal olan ve vatanın bölünmez olduğunu, devletin payidar olması, devletin bekası ve milletimiz ile bayrağımıza göz diken hainlere karşı büyük bir ders vermiştir. Milli irade tecelli etmiştir. Türk milletinin milli iradenin dışında hiçbir gücü kabul etmeyeceğini göstermiştir" ifadelerini kullandı.

"2 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi gösterdik"

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi de, "Bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum, gazilerimize de hayırlı uzun ömürler nasip eylesin. 2 yıl önce 15 Temmuz´u hatırladığımızda bir milletin birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi gösterdik. Tüm dünya bizleri büyük bir şaşkınlıkla izledi. Türk Milleti kendinden gelen önderliğini de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yaptığı hareketle tanka, tüfe ve uçağa karşı iman gücüyle, vatan aşkıyla bunu gösterdi. Rabbim bir daha böyle hainlikler göstermesin" diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”