ODAKIR EZDİ GEÇTİ

ODAKIR EZDİ GEÇTİ

OTO SANATKARLAR ODASI´NDA ODAKIR İKİ RAKİBİNİ DE ÜÇE KATLADI

Kayseri Oto Sanatkarlar Odası 28. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Oto Sanatkarlar Odası´nın yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Şeyhi Odakır güven tazeledi.

Kentte bulunan bir restoranda düzenlenen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından bir konuşma yapan Oto Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı Şeyhi Odakır, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Odakır, ?Bölge hastanesinin yanına yaptırdığımız 2 etaplık 357 konutumuzun şuan da kuruları çekildi. 2 etap da Oto Servisler Sitesi´nin Yeşilyurt´ta yaptırılacak olan 200 konutu yatırıma alındı. Etapların yapımına baharda başlanacaktır. Şimdiden esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun. Avrupa Birliği Su Bazlı Boya projesi 60 milyon 800 bin Euroluk bir proje ile boyacılarımıza hayırlı olsun. Onların da gerekli eğitimleri verilecek ve tesisler kurulacaktır. 12. Noter´in açılması için 2 yıl uğraştık ve sonucunda esnaflarımız için güzel bir iş yaptık. Yapılacak olan fotoğraf kabini belki küçük gelebilir ama esnaflarımız bir vesikalık fotoğraf çektirmek için dahi çarşıya gidiyordu. Şuan da onun önüne geçmiş bulunuyoruz. Otoparkta araçların çekilmesi ve sanayimizde ki araçların boşaltılması ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ambar tarafına 40 bin metre karelik otopark açılacaktır. Mevcut sanayi sitemizin aydınlatılması için çalışmaları yaptık ve en yakın zamanda top bile oynanacak derece de aydınlatılacaktır? dedi.

Başkan Odabakır, Sanayi Sitesinin doğalgaza kavuşturulması için çalışmalar yaptıklarını ve güzel sonuca ulaştıklarını da sözlerine ekledi. Odakır´ın konuşmasının ardından oylamalara geçildi. Yapılan 28. Olağan Genel Kurulunda oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oy sayımı yapıldı. Oylama sonucuna göre mevcut başkan Şeyhi Odakır 861 oyla yeniden başkanlığa seçilirken diğer adaylar Mehmet Efe 188, Vedat Okyay ise 161 oy aldı.


Haber Kaynak : İHA

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”