ÖFKESİNİN KURBANI OLAN KOCA

ÖFKESİNİN KURBANI OLAN KOCA

16 YILLIK EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ?

Organize Sanayi Bölgesi 43´üncü Cadde´de bulunan mobilya atölyesinde yaşanan olayda 40 yaşındaki Ferhat Y. isimli şahıs birlikte mobilya atölyesi işlettiği 16 yıllık eşi 37 yaşındaki Hatice Y. para yüzünden çıktığı öğrenilen tartışmanın sonunda, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Kendisine engel olmak isteyen amcaoğlu  ve bir çalışanını da bıçaklayan Ferhat Y., bileklerini keserek intihara kalkıştı ?

Organize Sanayi Bölgesi 43´üncü Cadde´de bulunan mobilya atölyesinde yaşanan kan dondurucu olayda  Eşi Hatice ile birlikte işlettiği mobilya atölyesine gelen Ferhat Y., hesapları inceledi. Eşiyle para anlaşmazlığı yaşayan Ferhat Y. sinirlendi. Çıkan tartışma kavgaya döndü. Ferhat Y., 16 yıllık hayat arkadaşını 4 çocuğundan biri olan 5 yaşındaki S.Y.´nin gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Ferhat Y., kavgayı ayırmak isteyen amcasının oğlu Hamza Y.  ve çalışanı Erol S.´yi  de bıçaklayarak atölyeden kaçtı. Yanına aldığı bıçakla aracına binen Ferhat Y., bileklerini keserek intihar etmek istedi.

Polis tarafından aranan Ferhat Y. otomobilini bırakarak yaralı şekilde merkez Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahallesi, Mete Caddesi üzerinde bir binanın kömürlüğüne girdi. Polis, önce otomobili, ardından kan izlerini takip ederek kömürlükteki Ferhat Y.´yi buldu. Ferhat Y. ve diğer 2 yaralı, farklı ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Talihsiz eş Hatice Y.´nin karın ve sırtından bıçaklandığı öğrenilirken, savcı ve olay yeri incelemelerinin tamamlanmasının ardından talihsiz kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.  Öfkesine yenik düşerek ortalığı kan gölüne çevren Ferhat Y.´ ve eşinin bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitiren Talihsiz eş Hatice Y.´nin 16 yıllık evli olduğu ve 4 çocuklarının bulunduğu öğrenilirken; yaşananları haber alan yakınları da olay yerinde fenalık geçirdi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.



İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü