OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNDE TUZAK KURDULAR

OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNDE TUZAK KURDULAR

Kayseri`de 4 Ağustos günü, Tunceli`den izne geldiği Kayseri`de, yolcu otobüsünden iner inmez eşinin sevgilisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan polis memurunun, oğlunun doğum günü için izin alarak Kayseri`ye geldiği ortaya çıktı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülen davanın duruşmasına, tutuklu yargılanan sanıklar Y.R.Ö. ile F. Altuntaş, mağdur polis memuru M. Altuntaş ve annesi ile avukatları katıldı. Duruşmada, polis memuru M. Altuntaş`ın avukatı, "Müvekkilimi zanlı otobüste öldüremiyor, dinlenme tesisinde lokantaya giriyor, orada da öldüremiyor. Daha sonra oğlunun doğum günü için izin alarak Kayseri`ye gelen müvekkilimi Mimsin mevkiinde otobüsten inerken kafasına iki el ateş ederek vuruyor. Hiçbir insanın başkası ile gönül ilişkisi kurması bir insanı öldürmeyi haklı kılmaz" ifadelerini kullandı.
Sanık Y.R.Ö. ise mahkemede verdiği ifadede, "Borcu vardı F. Altuntaş`ın, boşanmak istemiyordu. Ben de boşanması için F. Altuntaş`a 30 bin TL para teklif ettim ama kabul etmedi. Söyleyeceğim başka bir şey yok" dedi.
Polis memuru M. Altuntaş`ın eşi F. Altuntaş ise, “Adaletinize sığınıyorum” demekle yetindi. Duruşma, eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.



Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor