ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILDIZ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ ‘YÖNETİM, KENDİNİ YÖNETMEKLE BAŞLAR’ Başkan Bekir Yıldız, Melikşah Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileriyle Kuşçu Marina’da buluşarak başarılı yönetimi anlattı. Düzenlene

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak konuşan , Melikşah Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi  Dekan Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu “İlk Bekir başkanımızla başlamak istedik. Çünkü O, Kayseri’nin ve hepimizin ağabeyi, hamisi çok sevdiğimiz bir insan. Çok başarılı da bir yönetici, hepimiz için çok iyi örnek” dedi.

Daha sonra söz alan Başkan Bekir Yıldız, yönetici olmanın birinci şartının kendini yönetebilecek, başkasının da yükünü taşıyabilecek kabiliyette olmak olduğunu ifade ederek, “Alt yapınız kuvvetli olacak ve donanımlı olacaksınız. Para, sağlık, fikir ve kültür olarak yeterli ve tam olacaksınız” dedi.

Öğrencilik dönemini iyi değerlendirmek gerektiğine de dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, “Sizden öncekiler de diploma aldı. Siz, diplomanın yanına ne katacağınızı düşünün. Okul bittiğinde artı bir lisanınız daha olmalı, bilgisayarı da çok iyi kullanmalısınız. Uyku ve yemeğe mağlup olmayın, bunlar sizin kontrolünüzde olsun. Sürekli bir spor yapın, spor; programlı, diri, disiplinli olmanızı sağlar. Tarihi iyi bilin, gündemi takip edin. Bir müzik aleti öğrenmek dinlendirir, hayatınızı renklendirir” tavsiyesinde bulundu.

1994 yılında belediye başkanı seçildiklerinde bütün mahallelerde, evlerde, kahvehanelerde, okullarda toplantı yaptıklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, ” Devleti bütün görüyor. Belediye başkanı geldiğinde devletten isteyeceği her şeyi istiyor. Diyoruz ki geçen geldiğimizde on beş maddeyi not aldık. On birini yaptık dördü çalışılıyor. İşte insan o noktada yöneticisiyle bütünleşiyor” şeklinde bilgiler verdi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”