OKANDAN, ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİ

OKANDAN, ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİ

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı tarafından her hafta rutin olarak düzenlenen yönetim kurulu toplantısı bu hafta oldukça farklı geçti.

Toplantı sonrası AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Okandan: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı, istikbalimiz olan çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını en kalbi duygularım ile kutluyorum. 31 Mart yerel seçimleri öncesi ve sonrasında özveri ile birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerimizin kıymetli evlatlarını ilçe başkanlığımızda misafir ettik ve onlara: ´sen ilçe başkanı olsan aziz milletimize nasıl hizmet ederdin?´ sorusunu sorduk. kıymetli misafirlerimizden çok anlamlı cevaplar aldık. bizler de çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri ve kutsal değerlerimize sahip çıkmaları için günün anlam ve önemini belirten hediye takdiminde bulunduk. çocuklarımız, akabinde olağan yönetim kurulu toplantımıza il başkanımız şaban çopuroğlu, büyükşehir belediye başkanımız memduh büyükkılıç, kocasinan belediye başkanımız ahmet çolakbayrakdar ile birlikte katıldılar. toplatıda anne- babalarının yerine bu haftaki gündem maddelerini değerlendirdiler. geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizlerin umut ışığı olup, bizlere emanet bırakılan değerlerin önümüzdeki yıllarda sahipleri olacaktır. bizler de üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirip evlatlarımıza güzel bir memleket bırakmak için var gücümüz ile çalışmaya gayret ediyoruz. sizlerin de çalışkanlığı, heyecanı ve başarıları ile aziz şehitlerimizin kanlarıyla alınan bu cennet vatanımızı çok daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz. atalarımızdan bize miras kalan vatanımıza ve aziz milletimize hizmet etmek ve faydalı olmak uğruna gayret ile çalışmaya devam edeceğiz. 82 milyon vatandaşımızın göz bebeği, gelecek nesillerimizin de umudu çocuklarımıza düzenlemiş olduğumuz programa teşriflerinden dolayı teşekkür ederim." diyerek sözlerini noktaladı. program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı