OKANDAN: “MUHALEFETİN MESELESİ ÖĞRENCİ DEĞİL”

OKANDAN: “MUHALEFETİN MESELESİ ÖĞRENCİ DEĞİL”

Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan haber merkezimize yaptığı değerlendirmede muhalefet partilerinin yüksek öğrenim öğrencileri üzerinden Ak Parti’ye kara çalıp, çamur atma gayreti içinde olduklarını vurgulayarak “Muhalefetin meselesi öğrenci değil” ifadesini kullandı.

Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan haber merkezimize muhalefet partilerince son günlerde tırmandırılan yüksek öğrenim öğrencilerinin yurt ve barınma meselesini değerlendirip, öğrencileri üzerinden Ak Parti’ye çamur atıldığını belirterek şöyle konuştu. “Son günlerde maalesef sosyal medya da muhalefetinde gaz vermesiyle diyelim sürekli bir provokasyon malzemesinin ortada gezdiğine şahidiz. Elbette son 20 yıllık Ak Parti hükümeti sürecinde bütün illerde açılan yeni eğitim alanları bu ülkenin gençlerine yapılmış hizmetledir. Elbette bunlar yapılırken tek yönlü düşünülmeyerek kredi yurtlar kurumu bünyesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı olaraktan şuanda birçok ilimizde gerçekten otel konforunda öğrencilerimize hizmet verecek güzel hizmet binaları inşa ediliyor. Bu hali hazırda sayıyı arttırmak için devam ediyor. Sadece bununla da kalmıyor devletimiz, malum son günlerde işte kredi yurtlar kurumunun listesinde bakanımızın açıklamasına göre 12 alanda değerlendirme ile öğrencilerimizin sırası belli oluyor ve bu sırayla herhangi bir torpille kontenjan açmak mümkün değil. Bize haliyle vakıf başkanı olmamız ve Ak Parti ilçe başkanı olmamızdan dolayı birçok kişi bu konuda bir şeyler yapabileceğimizi sorduklarında şunu dile getiriyoruz. Yedek 100. sırada olmuş olsak önümüzdeki 99 tane bir öksüz, yetim, garip hemşerimizin geleceğine, hayatına engel olmanın vebaline giremeyiz. O noktada hassasiyet göstermek zorundayız. Herhangi biri içerde o hakkı elde etmiş kardeşimizi tutup sokağa atamayacağımız için farklı alanlar oluşma peşindeyiz. Özellikle son günlerde Sayın Genel Başkanımız Mehmet Özhaseki’nin talimatı doğrultusunda zaten bütün AK Partili belediyeleri bununla alakalı çok ciddi bir seferberlik ilan etti.

Muhalefetin meselesi öğrenci değil, yıllar öncesinde öğrenciyi nasıl mağdur ettiklerini, nasıl ortada bıraktıkları, ideolojileri ile öğrencileri nasıl okumaktan soğuttuklarını bildiğimiz zihniyetin şuan öğrencilerin kaygısını güttüğünü kimse bize izah etmesin. Bugün gencinin, öğrencinin yanında istihdamın peşinde gayret mücadelesi veren AK Parti hükümetine kara çalmak, çamur atmaktan başka hedefleri yok. Biz gençlerimize güveniyoruz. Gençliğini ihmal edenler geleceğini imha ederler. Bizler, gençliğini ihmal edenlerden değil onlara önem veren onlara yol veren ve inşallah geleceği onlar üzerinden inşa eden bir partinin mensuplarıyız”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı