ÖZKEŞ, KAYSERİ´YE SESLENDİ

ÖZKEŞ, KAYSERİ´YE SESLENDİ

?KİMSE BİZİ ELEŞTİRMESİN, DESTEK OLSUN?

Kayseri Erciyesspor sıkıntılı ve zor günlerini bir türlü atlatamazken, Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş, Kayseri´ye seslenerek ?Erciyesspor´a sahip çıkın? dedi. Özkeş ayrıca son durumu da değerlendirerek genç oyuncularının eleştirilmemesini istedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta zor şartlar ve zor günler geçiren Kayseri Erciyesspor´un Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş, durum değerlendirmesinde bulunarak ?Felaketlerin son noktasındayız. Kayseri´nin Erciyesspor´a sahip çıkması gerekiyor? dedi.
Antrenman öncesi konuşan Özkeş, şöyle devam etti;
?Sırf Kayseri olarak söylemiyorum tüm Türkiye, Erciyesspor´un ne halde olduğunu biliyor. Burada Medical Palas Grubu´nun yaptığını Kayseri´ye örnek olması adına teşekkür ediyoruz. Son 5 aydır geriye dönük yaşadıklarımızı kimse bizim kadar iyi bilemez. Ne şartlarda ne zorluklarda buraya gelip antrenman yaptığımızı, problemlerimizi söylemekten gına geldi diyelim. Çocukların cebinde antrenmana gelecek, otobüs bileti alacak para yok. Gelseler yemek verecek durumumuz yok. Bir çok oyuncumuz genç ve okullarından geç saatlerde çıkıyor. O saatlere ayarlıyoruz antrenmanları, ama bu kezde havalar soğuk antrenmanlar sonrasında soğuk su ile duş alıyorlar. Son aylarda yaşadıklarımızı Allah hiç kimseye, kulübe, alt yapıya, çalışanlarına, teknik heyetine yaşatmasın. Yokluk içerisinde direnmeye çalışıyoruz. Bu takımın sahaya çıkacağı 30 Ağustos´ta söylendi. Maçlar da 3 Eylül´de başlıyordu. Şimdi nasıl toplanırsınız? Nasıl hazırlanır, 4 gün sonra sahaya nasıl çıkarsınız? Noter ve evrak işlemlerini nasıl yaparsınız? Bu çocuklar kamp yapmadı, hazırlık maçı oynamadı. Amaç sadece bizim burda sahaya çıkabilmek. 2 maç üst üste çıkamazsanız sahaya küme düşersiniz. Gittiğimiz her yerde sempatimiz var. Herkes Erciyesspor´a üzülüyor. Böyle bir camiayız. Büyüklerimizden rica ediyorum, artık Erciyesspor´a sahip çıksınlar. Şuanda antrenmana çıkıyoruz ancak çocukların hangi şartlarda nasıl antrenmana çıktığını ancak biz biliyoruz. Bütün bu olumsuzluklarla sahaya çıkıyoruz. Maçın sonucuna, skoruna bakmadan da her maç sonunda çocuklarıma emeğinize ayağınıza sağlık diyorum. Herkes kendini zorluyor ama karşılığında ise duş bile alamadan kurulanıyorlar. Havalar soğuk. Yani nasıl yapabiliriz içinde bulunduğumuz şartlarda hem hazırlanmak hem çocukları motive etmek nasıl olacak? Bunu kamuoyuna bırakıyorum.?
Genç oyuncularını da savunan Özkeş, takımdaki özverili sporcularının eleştirilmeme yerine desteklenmesi gerektiğinin altını çizerek, konuşmasını şöyle tamamladı;
?Biz burda tamamen parayı kariyeri unuttuk ve sadece bu camianın daimi için çabalıyoruz. Herkes alt yapıdan, dışardan oyuncumuz yok. Her hafta sahaya ilk kez çıkan oyuncumuz var. Türkiye´nin şuan en genç takımıyız. Bu çocuklara kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok. U17-19-21 takımalrında oynamadan 2 B´de oynuyorlar. Biz fizik olarak da lige hazır giremedik. Bu çocuklara kimse eleştiri yapmasın. Profesyonel ligde bu çocukların oynaması kolay değil. Kulübün içindeki durumla da bu çocuklar sahada yer alıyor. Erciyesspor, Kayseri´nin markası olan büyük bir camiası, bu takım 2 sene önce Süper Lig´de Fenerbahçe-Galatasaray ile oynuyordu. Bütün kurumlara sesleniyorum. Büyüklerimize sesleniyorum, Erciyesspor´a sahip çıksınlar. Gençlerimizi spora yöneltelim. Amaç çocuklarımızı kazanmak. Her haftasonu alt yapımıza yüzlerce aile geliyor. Çocukları spor yapıyor. Burada verilebilecek hizmetin en büyüğünü veriyoruz. Biz binbir tülü sorunla geliyoruz, bir de çocukları düşünün. İçinde bulunduğmuz şartları herkes değerlendirsin. Sonu ne olur? bir düşünsünler. Biz herşeyden vazgeçip Erciyesspor idame etsin diye burdayız. Bu insanlar kaç aydır maaş almıyorlar. Ortada para diye bir şey yok. Aylardır böyle. Büyük bir özveri ve fedakarlık var. Biz buraya gelirken önce alt yapıya uğruyoruz. Oraya meyve soyu, börek, kete, açma bırakıyoruz ve buraya geliyoruz. Sırayla bunu yapıyoruz. Bunu ne kadar daha yapar, ne kadar daha sürdürürüz bilemiyorum. Bu gençlik Kayseri´nin gençliği. Bizim evlatlarımız. Kim nerden tutarsa tutsun ama ellerini artık taşın altına koysunlar. Bir kişi bu çocuklara konuşursa yanlış konuşur. Bu olumsuzluklara rağmen hepsi kapasitesini zorluyor. Medical Palas Grubu´na da teşekkür ediyorum. Bize moral verdiler. İnşallah farklı yerlednde bize destek olunur. Amaç gençliğe hizmet etmek.?



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak