OLİMPİK LYON'DAN 3,5 MİLYON AVRO

OLİMPİK LYON

DOĞAN ALEMDAR İÇİN RESMİ TEKLİF GELDİ

Süper Lig’de geçen sezon ortasında devraldığı kalede önemli kurtarışlar yapan ve bu sayede adından sıkça söz ettiren Kaleci Doğan Alemdar için Kayserispor'a önemli bir teklif de Olimpik Lyon’dan geldi.

Süper Lig’de bu sezon önemli başarılar yapan kaleci Doğan Alemdar için Avrupa’daki kulüpler kesenin ağzını açmaya başladılar. Geçen sezon ortasında devraldığı kalede önemli kurtarışlara imza atan ve sezona damgasını vuran 19 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar için şimdi de Olimpik Lyon'dan resmi teklif geldi. Gelen bilgilere göre Olimpik Lyon 3,5 Milyon Avro teklif etti.

Kayserispor'un bu teklif karşısında düşünmek için süre istediği belirtildi. Sarı-kırmızlılar teklifi kabul etmesi halinde 3,5 Milyon Avro'nun karşılığı 35 Milyon TL’yi kasasına koymadı ve transfer yasağı için gereken bedelin bu yolla çözüme kavuşabileceği iddia ediliyor.

Daha öncesinde spor kamuoyunda 3,85 Milyon Avro rakamı telaffuz edilirken bu rakamın 3,5 Milyon Avro’ya inmiş olmasının ise sonraki transferden alınacak payın artırılmış olması şeklinde yorumlandığı de gelen iddialar arasında yer aldı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti