OLMADI BE ERCİYES!

OLMADI BE ERCİYES!

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Kadir Has Stadyumu'nda Torku Konyaspor'u konuk eden Kayseri Erciyesspor, ilk yarısını 1-0 yenik tamamladığı maçtan 2-0 mağlup olarak ayrıldı. Şampiyonluk yolunda darbe alan Erciyesspor'da maç sonrası saha içind

 

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Kayseri Erciyesspor, Kadir Has Stadyumu'nda konuk ettiği Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle 54 puanda kalan Erciyesspor, puan durumunda ise averaj farkı ile Çaykur Rizespor ile liderliği paylaşmaktan kurtulamadı.

Kayseri Erciyesspor-Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. Yıldönümü nedeniyle etkilikler düzenlendi. Mahalli sanatçı Ahmet Eşkin konseri ile başlayan etkinlik, Yunus Ekipleri'nin gösterisi ile devam etti. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı taraftarlara konser verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Konyaspor, Erciyesspor kalesine etkili ataklarda bulundu. Dakikalar 39'u gösterdiğinde ceza sahası içinde Ars’ın Mehmet tarafından düşürülmesi sonrasında Torku Konyaspor penaltı kazandı. Penaltı atışında Neca topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a taşıdı. Penaltı atışı sonrası baskı kurmak isteyen Kayseri Erciyesspor, soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

İkinci yarıya ise daha baskılı başlamak isteyen Erciyesspor oldu. Ev sahibi ekip Bilal Aziz'in uzun şutları ile Konya kalesi önünde pozisyon üretmek istedi. Gohou ve Emrah'ın ikili mücadelelerinde ise Konyasporlu defans oyuncularının dikkatli davranmaları bu oyunculara gol fırsatı vermedi. Son derece gergin geçen ikinci 45 dakikada ise adeta sarı kartlar havada uçuştu.

K.ERCİYES 0-2 T.KONYASPOR

Karşılaşma bu skor ile tamamlanacak derken bu kez sahneye Konyasporlu Ars çıktı. 89.dakikada ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Ars, kaleci Atilla'yı avlayarak takımının ikinci golüne imza attı. 5 dakikalık uzatma evresinde de gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-0 Torku Konya lehine tamamlandı. Bu skor ile Konyaspor puanını 42'ye yükseltirken, Erciyesspor 54 puan ve averaj farkı ile Çaykur Rizespor ile birlikte zirvede yer aldı.

ÖZKÖYLÜ, “KÖTÜ OYNADIK”

Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılan mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Osman Özköylü “Bugün çok kötü oynadık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Bizim adımıza önemli bir kayıp oldu. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Erciyesspor'a bu oyun yakışmadı” dedi.

TÜTÜNEKER, “PUAN İÇİN GELMİŞTİK”

Öte yandan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise “Son iki haftadan beri çıkışımız vardı. Bu hafta bizim için çok önem arz ediyordu. Puan veya puanlar için buraya geldik ve hedefimizi yakalayarak sahadan ayrılıyoruz. Takımımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Murat TURP)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı