ÖMER BAYRAM, KAYSERİ YOLUNDA!

ÖMER BAYRAM, KAYSERİ YOLUNDA!

Yıldız isimlerini kadrosunda tutmaya çalışan Kayserispor ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını önemli isimlerden yana kullanmaya devam edecek.

Sarı-kırmızılıların, Hollanda ekibi NAC Breda’da forma giyen Ömer Bayram için girişimlere başladığı öğrenildi. 20 yaşındaki sol açık ile Teknik Direktör Şota Arveladze’nin bizzat görüştüğü ve bu futbolcuyu devre arasında Kayseri’ye gelmesi için ikna ettiği belirtildi.

 

TRANSFERDE İLK İSİM GURBETÇİ BİR İSİM

 

Devre arasında takıma takviye konusunda girişimlerde bulunan Kayserispor’da ismi geçen ilk futbolcu Hollanda ekibinde forma giyen Ömer Bayram oldu. Sarı-kırmızılı yönetimin, A2 Milli Takımı ile U18’de forma giyen Ömer’in 800 Bin Avro olan bonservisini de aşağı çekmeye çalıştığı ifade edildi. Teknik Direktör Şota Arveladze transfer konusunda açık konuşmazken üstü kapalı da olsa takıma takviye yapılacağının sinyallerini verdi. Şuan kadrodaki bazı futbolcuların performansından memnun olmayan ancak devre arasına kadar bu futbolculardan verim almaya çalışan Şota umduğunu bulamadığı takdirde orta saha ileri uç ve stoper mevkilerinde arayışlarını sürdürerek devre arasında takımı güçlendirme planları yapıyor.

 

Hollanda’nın NAC Breda takımında oynayan genç futbolcu Ömer Bayram ile ilgilendiklerini doğrulayan Şota “Şimdilik kesin bir şey yok ama ilerde bizim oyuncumuz olacak” şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak