ONAY CINELUX IPEKSARAY AVM`DE

ONAY CINELUX IPEKSARAY AVM`DE

Kayseri’de 1990 yılında Belediye Kültür Merkezi bünyesinde kurulmuş olan Kayseri’nin ilk çağdaş sineması olan Onay Sinemaları, ipeksaray Alışveriş Merkezi`nde hizmet vermeye devam edecek.

Yeni adresinde Onay Cinelux ismi ile hizmet vermeye başlayan işletmede son teknoloji Dolby Digital ses sistemleri ve NEC görüntü sistemleri ile vizyon filmleri aynı anda sinemaseverlerle buluşturuluyor.

Açılış törenine,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, Flekssit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kızılöz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Işler Daire Başkanı Oktay Durukan, Onay Cinelux Işletme Ortaklarından Bekir Molu ve Yetkin Yücel, Ipeksaray Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mustafa Tatlı ile işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Onay Cinelux Işletme ortaklarından Bekir Molu, açılış öncesinde yaptığı konuşmasında 60 yıldan beri sürdürdükleri sinema işletmeciliği işini severek yaptıklarını belirterek, açılışını yaptıkları sinemanın 6 farklı salonda toplam sekiz yüz koltuk kapasitesine sahip olduğunu vurguladı.

Ipek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan’da Ipeksaray Alışveriş Merkezi`ndeki bir eksikliği doldurdukları için Onay Sinemaları`na teşekkür etti. Sinemaların, insanlara ve kültüre olan katkısına değinen Arslan, Kayseri şehrinin dokusuna uygun, insanımıza katkı veren filmlerin bu salonlarda gösterilmesini arzu ettiğini vurguladı. Arslan, şöyle devam etti. "Insanlarımız eğlenirken öğrensinler ama tabi ki değerlerimizi de muhafaza edelim. Farklı saplantılarımız yok ama seçici olmakta kendi hayatımızda olduğu gibi eğlencemizde de titiz olmakta fayda var." dedi.



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı