ÖNCÜ NESİL İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

ÖNCÜ NESİL İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

SURİYE´DEKİ TÜRKMENLERE YAPILAN SALDIRIYI KINADI

  Öncü Nesil İnsani Yardım Derneği Rusya´nın Suriye ve Rusya´nın Türkmen Dağı´nda yaşayan Türkmenlere yaptığı saldırıyı kınayan basın açıklaması düzenledi.
Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan dernek üyeleri adına açıklama yapan Ebubekir Karakaş, "Bugün Suriye´de devam etmekte olan hak ve batılın savaşı 5 yılını doldurmuş bir mücadeledir. Bu mücadele, zalim Esed rejimine karşı mazlum halkın isyanı olarak başlamış olsa da, Allah´ın izniyle kısa sürede Müslümanların Şam topraklarında yeniden diriliş vesilesi olmuştur. Suriye direnişi ümmet için bir ölüm kalım savaşına dönüştü. Dünyada ne kadar zalim devlet varsa bu Müslüman katliamına destek olmak için hepsi Esed´in yanında bu savaşa dahil olmuştur. Katil Esed rejimi Suriye halkı tarafından yıkılacak iken, önce İran ve Hizbullah sonra haçlı Rus odluları bu diktatörün yardımına koştu. İran, Hizbullah ve Rusya´nın askerleri Suriye´de Esed ile birlikte yüzbinlerce masumun katledilmesine ortak olmuştur. Esed rejimi İran ve Rusya ortaklığında 4 yıldır sistematik olarak Suriye halkını katlediyor. Katliamlar ve işkenceler, yazılı ve görsel olarak ispatlandı. Halep, Hama, Şam ve İdlib´te onlarca kez sivil yerleşimler havadan bombalandı. Esed´e Rusya yardım ediyorsa mazlumun da Allah´ı vardır. Allah´ın yardımıyla Rusya´nın zalim ordusu da Esed´i kurtaramayacak. Sizlerin gökyüzünde uçaklarınız varsa bilin ki onların da gökyüzünde alemlerin rabbi olan orduları vardır? diye konuştu.
Yapılan açıklamanın ardından grup Suriye ve Rusya aleyhine sloganlar attı. Türkmenler için yapılan duanın ardından grup olaysız şekilde dağıldı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ