ONKOLOJİ GÜNDÜZ TEDAVİ MERKEZİ

ONKOLOJİ GÜNDÜZ TEDAVİ MERKEZİ

TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Erciyes Üniversitesi´nde hayırsever Özkaya ailesi tarafından yaptırılan Nazende - Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ?Biz elimizden geldiği kadar üniversite hastaneleri olarak, şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabi bu hayırseverlerimizin katkısı olmadan da bazı şeyleri başarmak mümkün değil. Gerçekten büyük bir kadirşinaslık, büyük bir özveri. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı.

Özkaya ailesi tarafından yaptırılan Nazende - Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi´nin açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, hayırseverler, hastane idarecileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ERÜ Tıp Fakültesi Medikal Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mevlüde İnanç gerçekleştirdiği açılış konuşmasında 3 kattan oluşan Nazende- Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi hakkında bilgiler verdi. ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney ise, gündüz tedavi merkezini yaptıran başta Özkaya ailesi olmak üzere, tümhayırseverlere şükranlarını sunarak ?Nazende-Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezinde, hematoloji, onkoloji ve radyasyon onkolojisi hastalarına yönelik muayene, kontrol, kemoterapi ve diğer destek tedavileri verilmektedir. Merkezimizde 6 hasta yatağı ve 70 tedavi koltuğu bulunmaktadır. Ayrıca merkezde bulunan ilaç hazırlama ünitesinde 2 robotik ilaç hazırlama cihazı ile hasta ilaçları el değmeden hazırlanmaktadır. Onkoloji hastalarımız için gerçekten böyle bir mekâna, tedavi merkezine çok ihtiyacımız vardı. Bu merkezi yaptıran Özkaya ailesine teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu? 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında hayırseverliğin önemine değindi. Rektör Çalış, ?Nazende- Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezini yaptıran Özkaya ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Gerçekten çok önemli bir hayırseverlik örneği gösterdiler. Biz elimizden geldiği kadar üniversite hastaneleri olarak, şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabi bu hayırseverlerimizin katkısı olmadan da bazı şeyleri başarmak mümkün değil. Gerçekten büyük bir kadirşinaslık, büyük bir özveri. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Üniversitemizdeki hemen her binamızda bir hayırseverimizin ismi var. Bu dünyaya örnek Kayserinin güzel bir kadirşinaslığıdır? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise yaptığı konuşmada, hayırsever şehri deyince akla Kayseri´nin geldiğini kaydederek şöyle konuştu? ?Şehirler anılırken kendine özgü sıfatları vardır. Kayserimiz sanayinin merkezi, ticaretin merkezi şimdi inşallah biz turizmin merkezi diyoruz. Kültürün merkezi diyoruz. Sporun merkezi diyoruz. Ama bütün bunların yanında hayırseverler şehri. Hayırseverler şehri Kayseri deyince gönlümüz ferahlıyor. Gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Allah razı olsun. Allah gönlü güzel olan, güzel gören bütün hemşerilerimizden razı olsun. Açılan yeni tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, hayırsever Özkaya ailesini de örnek davranışlarından dolayı kutluyorum?

Nazende-Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi yaptıran Hayırsever Özkaya ailesine plaket ve çiçek takdiminin ardından hayırsever Özkaya ailesi adına kürsüye gelen Abidin Özkaya, gündüz tedavi merkezinin yapımı aşaması hakkında bilgiler verdi.

Nazende - Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi´nin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından törene katılan protokol, gündüz tedavi merkezini gezdi.   



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"