‘Onur’ için son sözü ‘Koç’ söyledi

‘Onur’ için son sözü ‘Koç’ söyledi

Çamlı cevap vermedi, devreye Koç girdi 

Beşiktaş’a transferi yılan hikayesine dönen Onur Bulut için son sözü Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç söyledi. Bulut’un durumuna ilişkin sorulan soruyu cevaplayamayan Başkan Ali Çamlı, sözü Basın Sözcüsü Samet Koç’a bıraktı. 

Yukatel Kayserispor’un yeni yönetimi, basın mensupları ile tanışmak ve soruları cevaplamak için toplantı düzenledi. Her ne kadar teşekkür toplantısı havasında geçse de yöneticiler, birkaç soruyu da cevaplamayı ihmal etmedi. 

Onur Bulut’un artık Beşiktaş’ın lisanslı oyuncusu olduğunun altını çizen Basın Sözcüsü Samet Koç, “Onur bizim futbolcumuz. Ancak şimdi Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusudur. Bizim Onur ile problemimiz yok. Bu süreci yanlış yönlendiren Onur’un menajeridir. Bunun da bedelini mutlaka hukuk karşısında ödeyecektir” dedi. 

“Türkiye Futbol Federasyonu, hangi gerekçelerle Beşiktaş’a Onur Bulut için lisans çıkarttı” sorusu üzerine Başkan Ali Çamlı’dan cevap alınamadı ve Basın Sözcüsü Samet Koç devreye girdi. Koç, şunları kaydetti: “Bende bu soruyu federasyon yetkililerine sordum. Federasyonun yaklaşımı şu; getirilen her evrak hiçbir inceleme yapılmaksızın transferin tescilini yapıyorlar. Burada hedef, oyuncuyu mağdur etmemek. Sonucunda da herkes hakkını arıyor.”

Haber: Mustafa Gürbüz-Şevket Tekin   



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti