ORAN MART AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİDİ

ORAN MART AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİDİ

VALİ GÜNAYDIN: ?KALKINMA AJANSLARI ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATIRYOR?

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ? ORAN´ın Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.  ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın toplantıda yaptığı değerlendirmede Kalkına ajanslarının yurt genelinde çok güzel işlere imza attığını vurgulayarak  "Hem illerimiz açısından hem de ülkemiz açısından faydalı işlere imza atmayı düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ? ORAN´ın  Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ORAN Hizmet Binası´nda ki toplantıya  ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın´ın yanı sıra, ORAN Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci ve yönetim kurulu üyeleri  iştirak ettiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, kalkınma ajanslarının güzel işlere imza attıklarının altını çizerek  "Bütün toplantılarda olduğu gibi illerimizin ve bölgemizin ekonomisine katkı yapacak, istihdamı ve ihracatı artıracak çalışmalara destek vermek için gündemimizde çeşitli konular var. Bildiğiniz gibi kalkınma ajansları bölgeler arası gelişmişlik farkını asgariye indirmek için kurulmuş kuruluşlardır. Günümüze kadar da çok güzel işlere imza atmışlar. Bundan sonrada yine hem illerimiz açısından hem de ülkemiz açısından faydalı işlere imza atmayı düşünüyoruz. Bu çalışmaları yaparken sivil toplum örgütlerimizin, odalarımızın ve borsalarımızın düşünceleri ve çalışmaları da bizim için çok önemlidir. Onların ortaya koyduğu proje ve programlar bizim önemsediğimiz olaylardır. Çünkü olayı en yakından takip eden, üretimin ve istihdamın gelişmesi için önemli çalışma yapan kurumlardır. Odalarımızı ve borsalarımızı her zaman dinliyoruz ve onları düşünceleri, fikirleri bizim çalışmalarımızda büyük katkı sağlıyor" ifadesini kullandı.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi