BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

ORGANİK BAHÇE SEZONU AÇTI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alan ve Türkiye´de bir ilk olan Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı´nın 2018 sezonun açılışı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Ayşe Kamçı ile Garnizon Komutanı Ercan Teke ve eşi Sevil Teke tarafından gerçekleştirildi.

Anneler Günü olması sebebiyle Kadın Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezindeki (KAÇEM) kadın çiftçilerle birlikte olan Başkan Mustafa Çelik burada organize edilen kahvaltı sonrasında kadın çiftçilere çiçek verdi. Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Başkan Çelik, ?Bugün Anneler Günü, öncelikle tüm şehitlerimizin ve gazi annelerimizin Anneler Günü´nü tebrik ediyorum. Bugün farklı bir ortamda bir arada olalım istedik. Arazide, tarlada, köylerde, kasada çalışan hanımefendileri temsilen KAÇEM´deki Kadın çiftçilerimizle birlikte olalım, onların yaptığı lezzetlerle kahvaltı ederek Anneler Günü kutlayalım istedik. Tüm annelerin Anneler Günü´nü tebrik ediyorum? şeklinde konuştu.

Ardından Vali Süleyman Kamçı ve Garnizon Komutanı Ercan Teke ile birlikte Organik Bahçe´yi gezen Başkan Çelik, üreticilerle bol bol sohbet ederek bahçede ürün dikimi yapan çiftçilere yardımcı oldu. Organik Bahçe´de yetiştirilen çileklerin de tadına bakan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik lezzetli ürünlerden Süleyman Kamçı, Ercan Teke ve beraberindekilere de bolca ikram etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi