ORGANİK BAHÇE ÇİFTÇİYE EK GELİR SAĞLAYACAK

ORGANİK BAHÇE ÇİFTÇİYE EK GELİR SAĞLAYACAK

Seçim çalışmaları için ilk olarak Sivas Caddesi ve Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret eden Mustafa Çelik, her girdiği dükkanda yoğun ilgi ve güler yüzle karşılandı. 30 Mart’ta esnaflardan rekor oranda oy sözü isteyen Mustafa Çelik, Emirgan Parkı’

Mustafa Çelik, Buğdaylı’da kendisini yoğun ilgiyle karşılayan mahalle sakinlerine hitap ederek, Organik Bahçe ve Organik Pazar Projeleri’ni anlattı. Çelik, “Organik Bahçe projesi; Cırgalan, Buğdaylı, Güneşli, Yazır, Elagöz, Hasanarpa, Akin, Salur, Kuşçu, Boyacı ve Gömeç gibi ekim dikimle iç içe olan mahallelerimize büyük katkı sağlayacak. Organik Pazar`ı geliştirerek bölge halkına önemli miktarda ek gelir sağlayacak bir proje haline getirdik. Çiftçilerimize Organik Bahçe’de uygun alanlar vereceğiz. Organik Bahçe`de yetiştirdiği organik ürünleri hemen yanındaki tezgahta satacak çiftçimiz önemli bir ek gelir sağlayacak, Kayserili hemşerilerimiz de organik, sağlıklı ürün tüketecek ” diye konuştu.

Mustafa Çelik’in bir sonraki durağı Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. 19. Dönem Kayseri Milletvekili Şaban Bayrak’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Dernek Başkanı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, belediye başkan adaylarının projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek Mustafa Çelik’e seçimlerde başarılar diledi. Dernek üyelerine projelerin nasıl hazırlandığını anlatan Mustafa Çelik, “Kendi alanında uzman kişilerle bir proje ekibi oluşturduk. Toplumun her kesimiyle görüşerek, ortak akıl toplantılarıyla edindiğimiz bilgileri proje ekibiyle paylaştık. Bu ekibimizle birlikte hayatı kolaylaştıracak, Kocasinan’ın çehresini değiştirecek projeler hazırladık” dedi.

Şehir içerisinde sürat yapmak istemediklerini ancak pist imkanı da olmadığını belirten bir motosiklet tutkununa Otomobil Sporları ve Gençlik Merkezi’ni anlatan Mustafa Çelik, “Gençlerimizi de düşünerek onlar için de projelendirdiğimiz çalışmalarımız var. Beklentinizin cevabını bu projeyle bulacaksınız” diye konuştu

19. Dönem Kayseri Milletvekili Şaban Bayrak da Mustafa Çelik’in kişilik ve projeleriyle başkanlık için doğru isim olduğuna dikkat çekerek salonu dolduran coşkulu kalabalığa, “30 Mart’ta manşeti siz atacaksınız” diyerek destek sözü aldı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı